Mi a véleményetek ESET NOD 32 vagy SMART?
Figyelt kérdés
Az említett két vírusirtó közül szeretnék választani, 3 gép van: netbook notebook és asztali.2011. máj. 17. 21:18
1/12 anonim válasza:
Nekem az ESS jól teljesít.
Am még véletlenül se valami crackelt tört frissítő szervereset tegyél fel, mert azzal több kárt csinálsz mint hasznot.
2/12 anonim válasza:
ESET-NOD32 vírus- és kémprogram kereső, az ESET Smart Security ennél sokkal többet tud, van benne a vírus- és kémprogram védelem mellett email-szűrő és ami a legfontosabb: kőkeményre beállítható tűzfal is. Beállításakor (Hozzáértő módban) feltétlenül be kell kapcsolni sok más mellett a kiterjesztett heurisztikát.
3/12 anonim válasza:
Innen töltsd le a próbaverziót, aztán szerezzél hozzá valódi licenszkódot (újságkódot).
4/12 anonim válasza:
Elég a sima NOD32. Legalábbis Win7-re, mert azon van fokozott biztonságű tűzfal. XP-hez mehet az ESS.
5/12 anonim válasza:
Nemcsak Windows XP-hez mehet az ESS, akkor is, ha közvetlenül csatlakozik a gép a netre. Például USB modem (stick) vagy mobiltelefonos net esetében. És be kell állítani benne az USB portok kiterjesztett heurisztikáját is.
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
De mondjjátok már meg mi értelme van Win7-re ESS-nek? A tűzfla tökéletes a Win7-nek ráadásul az nem kérdezget, mert a Windows automatikusan hozzáadja a tűzfalszabályt egy szolgáltatás telepítésénél.
8/12 anonim válasza:
Eset Smart Security se kérdezget, ha automatikusra van beállítva a tűzfalon a szűrés.
9/12 lindmayer válasza:
én avastot használok, otthoni felhasználásra teljesen ingyenes(csak évente kell újra regisztrálni)
10/12 anonim válasza:
Smart security. Bár szerintem mindkettő jól működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!