KuTyA90 kérdése:
Mit gondolsz a cheaterekről és a hackerekről?
Figyelt kérdés
Írjátok az alábbi számokat
1:Cheatelni, hackelni jódolog
2:Én cheateletem néhányszor
3:Egyszer cheateltem és/vagy hackeltem
4:Nem cheateltem és nem hackeltem soha
5:Aki cheatel, hackel az nyomorék
2011. ápr. 12. 20:58
11/21 anonim válasza:
Hát sztem nem nyomoréksáág...én nem szoktam...ennyi :D
12/21 anonim válasza:
én nagyon sokat hackeltem meg cheateltem régen, de már "kijátszottam magam" + már háromszor is elkaptak érte és sikerült megúsznom kisebb büntetéssel, és nekem úgy érzem elég volt :) több mint egy éve nem használtam semmilyen csalást.
13/21 anonim válasza:
soha nem hekkerkedtem,egy programot se tudnék megírni,cheatet kipróbáltam online is,de már kinőttem belőle 24 éves koromra,majd mindenki kinövi ezt a gyerekes hülyeséget,játékélmény sokkal nagyobb csalás nélkül
14/21 anonim válasza:
aki mindenféle "csalásra való eszközöket"(a vita elkerülése végett) használ az használja csak magának single playerbe ne más játékát tegye tönkre...Tanuljon meg játszani inkább de pl van 1-2 játék ami singlebe csak így szórakoztató de ne másoknak okozzon ezzel "örömet"
15/21 anonim válasza:
Akinek el tudja rontani a szorakozasat egy csalo, az tul komolyan veszi a jatekot. Az legalabb annyira nyomorek, mint aki csal.
16/21 anonim válasza:
ma 08:52 majd ha valaha játszol online játékot,ahol veled szemben fognak csalni, akkor majd rájössz mekkora hülyeséget írtál most
17/21 VODKA0710 válasza:
Én SAMP szervereken néha, ha szemetek az adminok. Bár SeeRPG-n egyszer a MySQL adatbázist is lelőttem nekik, meg a biztonsági mentéseket leszedtem :D Durva volt, vagy 3 napig nem volt szerver :D
18/21 anonim válasza:
haxolni szeretek, de nem vagyok cheater. utálom a sok low bot g*cit, azt hiszik attól rajok hogy speedhack-elnek meg aimbotoznak meg silent aim meg wh meg minden fos közben látszik kis 12 éves nyomorék játszik
5-ös opció
19/21 anonim válasza:
csítelni jó, olyan mint egy egyenlet a matekban. A sok ember élvezete összeadódik és azt a mennyiségű élvezetet eltörlöm majd magamnál hozzáadom :DDD
20/21 anonim válasza:
hát én azt gondolom hogy szórakozásnak jó lehet.
én rendesen végig szoktam vinni a játékot :)
1 játékot sokszor végig vittem csalás nélkül majd egyszer szórakoztam rajta egy jót :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!