Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebook fiókot hogy tudok...

Facebook fiókot hogy tudok visszaállítani? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Jött 3 email, hogy kódot kaptam. En akkor közeleben nem voltam netnek. Itthon gyors jelszót változtattam, illetve akartam. Kérte a kétfaktoros hitelesítést. Olyanom nincs alkalmazásban. Amiket emailre küld kódot nem fogadja el. Sms-t nem kapom meg. Kérte a személyi igazolvanyt, feltöltöttem. Jött email, hogy mostmár visszajuthatsz fiókodba. De újra kéri a hitelesítő alkalmazásban a kódot, amim ugye nincs. Semmi módon nem jutok be a fiókomba. Már nem tudnak üzenett küldeni a gyerekeim, amikor elküldik azt írja ki nem lehet elküldeni. 20 órája voltam elérhető ( ami valós). Facebookomon nem valtozott egyelőre semmi, néztük a gyerekek fiókjából.

Mi történik és mit tudok csinálni?

Nagyon értékes beszélgetések vannak a facebookom, messengerbe se tudok belépni.

tegnap 16:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!