Mit gondolsz a cheaterekről és a hackerekről?
Írjátok az alábbi számokat
1:Cheatelni, hackelni jódolog
2:Én cheateletem néhányszor
3:Egyszer cheateltem és/vagy hackeltem
4:Nem cheateltem és nem hackeltem soha
5:Aki cheatel, hackel az nyomorék
Mások örömét elrontó, mocsodék fajta emberek.
Aki nem tud játszani, az játsszon single playert, és cheateljen ott, de ne más élvezetét rontsa el.
Kérdés formátuma is elég dilis...
Cheateltem sokat, persze ki nem... hackerkedtem is bár sokan zavarban vannak a fogalmak terén és minden hackerkedésnek neveznek...
a cheat mint neve is mondja, csalást jelent. A hack egész más, az lehet törvényes, és fizethetnek is érte(pl biztonsági védelem ellenőrzés), tehát a kettő szöges ellentéte egymásnak, hogy veheted egy kalap alá? ( [link] )
ha játékra gondolsz, akkor minden csaló nyomorék, mert nemcsak a többiek, de a saját játékélményüket is elbsszák. Akárhány skilled lehet, a lelked mélyén úgyis érzed, hogy egy utolsó nulla vagy, aki semmit nem tud elérni önerőből, csak ha egy gép megcsinálja helyette
Panda!
én nem arra a hackre gondoltam h 40 gépet rontassz el
hanem pl egy játékot hackelsz
azt nem hacknek hívják, hanem cheatelésnek.
A hack az esetleg a program amit használsz, de attól hogy használod, még csak cheater vagy, aki a csalást készítette, az lehet hacker. Eléggé keverik a szlengben a két fogalmat, de attól még egész más a kettő.
vagyis bebizonyítottad, hogy NEM tudod mit jelent az a szó.
amire te gondolsz az a crackelés szerintem.
Az online/multiplayer játékokban tényleg "hack"-nak nevezik a különféle csalásokat, manipulációkat, függetlenül attól, hogy mi is a szó eredeti jelentése.
Amúgy nem csináltam még ilyent, maximum offline/single játékokban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!