Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy kell törölni a nod 32-t?

Hogy kell törölni a nod 32-t?

Figyelt kérdés
telepitések és törlésekbe töröltem de még is maradt rajta amit nem lehetett törölni. hogy kell végleg mindent törölni ? a hdd-n fenn van a nod. segitsetek.és ha még annyit tudna valaki h ha a memorián volt trójai akkkor azt is törölte ? nem irta ki mit törölt. 100 kártevőt irt azt ennyi. törölte a trójait is ? mintha lassabb lenne a gép, vagy csak a nod tól van ?
2011. ápr. 4. 22:16
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

akkor nagyon rosszul gondolod!

avast vagy eset

2011. ápr. 16. 20:28
 42/43 A kérdező kommentje:
avast-ot ismerem bár nem nagyon és nem volt még ilyenem de azt tudom hogy a gépem nem bírná. 128 mb ram nem sok és nem birná. nod se nagyon birja. a notron egyszer volt de egyből töröltem mert nem kellet, nemm is probáltam semmit rajta. de azt tudom hogy bírta a gép. miért nem jó a notron?
2011. ápr. 18. 21:42
 43/43 anonim ***** válasza:
Emsisoftnál is van Free víruskereső, amely nagyon jó: [link]
2011. ápr. 18. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!