Hogy kell törölni a nod 32-t?
Figyelt kérdés
telepitések és törlésekbe töröltem de még is maradt rajta amit nem lehetett törölni. hogy kell végleg mindent törölni ? a hdd-n fenn van a nod. segitsetek.és ha még annyit tudna valaki h ha a memorián volt trójai akkkor azt is törölte ? nem irta ki mit törölt. 100 kártevőt irt azt ennyi. törölte a trójait is ? mintha lassabb lenne a gép, vagy csak a nod tól van ?2011. ápr. 4. 22:16
1/43 anonim válasza:
Ugyan ügy, mint bármi mást. Csak a nod 32 még a tálcán is kinnt ül, vagyis használatban van. Lépjél ki vele a tálcáról, és annyi.
2/43 anonim válasza:
Minden víruskereső lassítja a gépet, főleg ha nagyon élesre van állítva. Ha mindent át kell vizsgálnia, bekapcsolástól a kikapcsolásig az ugye sok munka. Így gyorsabbnak kellene lenni a processornál is, ami ugye lehetetlen.
3/43 A kérdező kommentje:
a biztonsági központ érzékeli vagy mi. ujrainditom a gépet akor is ott van. start menüben sincs és telepitések és törlések be sincs mert töröltem de kiirt közbe h több dolgot nem lehet törölni. KÉREM MAGYARÁZÁTOK EL HOGY KELL EZT TÖRÖLNI
2011. ápr. 5. 11:15
4/43 A kérdező kommentje:
De a biztonsági központ érzékeli h ott van a nod. Lassu a gép bekapcsoláskor meg mindig. Kérem segítsetek hogy tudjam törölni.magyarázzátok el. most kapcsoltam be a gépet de most nincs a tálcán. biztonsági központba ott van h be van kapcsolva a nod 32 4.2 es verzio. SEGITSETEK.
2011. ápr. 5. 11:19
5/43 A kérdező kommentje:
Ja még ha ennyire hozzáértő embereket találtam akkor ha tudja valaki hogy ha 100 kértevőt talált és szerintem törölt is a számítógép vizsgálata során. volt egy trójai ami a memóriába van, azt is kicsinálta ?
2011. ápr. 5. 11:22
6/43 anonim válasza:
A gépeden a rendszer súlyosan fertőzött, mentsd ki CD-re a saját cuccaidat. Aztán formázz.
7/43 anonim válasza:
A NOD-odat innen töltötted le? Ez a valódinak az oldala. [link]
És valódi a licenszkód? Megvetted vagy újságkóddal használtad? Ha nem, akkor ez hamis licenszkódos, sajnos annyit is ér.
8/43 anonim válasza:
Kapcsold ki a rendszer-visszaállítást, aztán inditsd újra a gépedet, amíg fekete a monitort, nyomogasd az F8-at. Csökkentett mód, ez a Windows javító módja. Keresd meg a C:/Program Files-ban az ESET mappát és onnan töröld. Aztán megint inditsd újra és kapcsold be a rendszer-visszaállítást.
9/43 A kérdező kommentje:
az utolsónak nagyon köszönöm :-) így normál módban nem jó ezt megcsinálni ?
2011. ápr. 5. 18:49
10/43 A kérdező kommentje:
szoftverbázis.hu ról töltöttem le.
2011. ápr. 5. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!