Hogy kell törölni a nod 32-t?
Figyelt kérdés
telepitések és törlésekbe töröltem de még is maradt rajta amit nem lehetett törölni. hogy kell végleg mindent törölni ? a hdd-n fenn van a nod. segitsetek.és ha még annyit tudna valaki h ha a memorián volt trójai akkkor azt is törölte ? nem irta ki mit törölt. 100 kártevőt irt azt ennyi. törölte a trójait is ? mintha lassabb lenne a gép, vagy csak a nod tól van ?2011. ápr. 4. 22:16
21/43 A kérdező kommentje:
igen észrevettem, mert ideges vagyok és feszült hogy mi lessz a géppel. egész nap idegeskedek. értettem az utólsó értelmes választ, köszönöm. De ha még nem hagyná el ezt a topikot vagy kérdést az jó lenne mert ha valamit nem tudok akkor rendelkezésemre áljon. mostanába több kérdést nyitok meg mert ideges vagyok és minnél hamarab kell az infó. például a valami baja lessz a gépnek akkor mit csináljak, hogy csináljam. az ilyen válasz mint a tiéd kicsit felvidít;de akkor is ideges vagyok. köszönöm.
2011. ápr. 6. 22:06
22/43 anonim válasza:
A + feladatokat elő kell írni a vírusirtónak. Minden előírás lassítja a gépet. De a vírus még inkább. Milyen géped van, ilyen kevés rammal? Ezen jóformán egy rendes vírus sem fér el.
23/43 A kérdező kommentje:
pentium 3-as és csak egy 128 mb-os ram van benne. van még egy ilyen ram de azt is félek beletenni.
2011. ápr. 6. 22:10
24/43 A kérdező kommentje:
be van kapcsolva a nod vagyis a biztonsági központba azt írja. ez befolyásolhatja a gép gyorsaságát? a 100db kártevőt talált és azt a helyet megtisztította.ez az hogy nincs vírus ?
2011. ápr. 6. 22:14
25/43 anonim válasza:
Betette a karanténba? Ha igen, akkor rendben van.
26/43 A kérdező kommentje:
azt írtahogy kártevő:100
megtisztított fájl: 100
olyan van hogy ha talált trójait akkor autómatikusan karanténba helyezi?
2011. ápr. 7. 13:16
27/43 A kérdező kommentje:
azt nem írta hogy karanténba tette volna.
2011. ápr. 7. 13:18
28/43 anonim válasza:
én azt ajánlom hogy Linux tegyél fel [link]
29/43 anonim válasza:
Rendszerfájlokat nem tesz karanténba, hanem megtisztitja. ESET-NOD mindig ezt teszi. Örülj neki, akkor tiszta a géped és ne idegeskedj.
30/43 A kérdező kommentje:
hát akkor az nagyon jó hogy tiszta :-).ha a tálcán nincs kinnt a nod de a biztonsági központba be van kapcsolva akkor jelez ha vírus jött ?
2011. ápr. 9. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!