Hogy kell törölni a nod 32-t?
Figyelt kérdés
telepitések és törlésekbe töröltem de még is maradt rajta amit nem lehetett törölni. hogy kell végleg mindent törölni ? a hdd-n fenn van a nod. segitsetek.és ha még annyit tudna valaki h ha a memorián volt trójai akkkor azt is törölte ? nem irta ki mit törölt. 100 kártevőt irt azt ennyi. törölte a trójait is ? mintha lassabb lenne a gép, vagy csak a nod tól van ?2011. ápr. 4. 22:16
31/43 anonim válasza:
Tálcára is vissza tudod varázsolni. Tálca üres részére jobb egérgomb, Tulajdonságok, Testreszabás. Hasonló gombok csoportosítása a Tálcán, ezt jelöld be.
32/43 A kérdező kommentje:
az nagyon nem fontos nekem hogy kinnt legyen a tálcán csak hogy működjön. mikor bekapcsolom a gépet akkor nem jelenik meg ilyen ablak szerü valami. az nemgond ?
2011. ápr. 12. 10:56
33/43 A kérdező kommentje:
itt valaki tudja hogy hogy lehet beálítani a sony ericsson k300i-t hogy facebookozni lehessen ? t-mobilos. köszönöm.
2011. ápr. 12. 18:01
34/43 A kérdező kommentje:
Na most a biztonsági központ feldobott egy buborékot hogy a nod virusírtó elavult. mit lehet ezzel csinálni ?
2011. ápr. 12. 22:40
35/43 anonim válasza:
Lejárt a 30 napos próbaverzió, nem tudja frissiteni magát. Fizess elő a CHIP-re vagy a PCWORLD-re, abban van licenszkód. Ezt a felhasználói nevet és jelszót beírod és azonnal frissiteni fogja magát.
37/43 anonim válasza:
Csacsa az ilyen oldalakban én nagyon nem bízom pedig nagy a valószínűsége hogy tök jó.
Itt az eset.hu küldi email-be a 100% eredeti kódot
40/43 A kérdező kommentje:
csacsa. én arról az oldalrol nem töltök le semmi.| a notront szeretném majd letölteni azt elbirja a gép (szerintem) :)
2011. ápr. 16. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!