Valaki hallott valamit a kb976902 frissítésről? (Win)
Figyelt kérdés
Amit eddig találtam, ott mindenhol azt írják Black Hole. Szerintetek érdemes felrakni?2011. jan. 11. 23:54
1/10 Boda Gergő válasza:
Szerinted? Mint a neve is mutatja ez egy frissítés, vagyis egy hibát javít! Ajánlott feltenni minden frissítést, hisz nem tudhatod, hogy mit javít a rendszeren: lehet hogy egy sebezhetőséget szüntet meg, de lehet, hogy egy elgépelt betű a súgóban is, de te ezt nem tudhatod.
2/10 Boda Gergő válasza:
Én ajánlom, a telepítését, de a gép a tied
3/10 anonim válasza:
Ez nem javít semmit, csak előkészíti a rendszert a további frissítésekhez és nem eltávolítható. Legális rendszerre hivatalos forrásból szerintem érdemes feltenni. Ha aggódsz, akkor készíts biztonsági mentést az adataidról.
4/10 anonim válasza:
Én épp hogy nem ajánlom a frissítések telepítését, ha van egy stabil rendszered, elronthatja. Apámnak eredeti XP-je van, manuálisan feltettem neki rá az SP2-t, azóta nem engedtem a közelébe semmilyen frissítést, 4 éve problémamentes. Előtte, mikor még ment az auto update, fél-egy évente használhatatlanná vált. Kösz, én kihagyom.
5/10 anonim válasza:
Amíg be nem szed egy Confickert, ami egy 2008-ban befoltozott biztonsági résnek köszönhetően még mindig vezeti a toplistákat.
7/10 anonim válasza:
én minden képen ajánlóm félteni a frissítéseket hiszen azért küldik a gépeknek ki nekem automatán van update
10/10 A kérdező kommentje:
Black Hole: Senki nem tudja mire való./még a fejlesztők sem biztos :D /
Tárgytalan már a kérdésem.
Köszi a válaszokat!
2011. jan. 20. 03:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!