Mit csinálja ezzel a vírussal?
Avg van fenn a gépemen és szintem minden program közé beásta magát egy vírus törölnöm kellett pl.: az office-t
win32/tanatos nevü vírus
Úgy ahogy le is tudja szedni a vírusirtó program csak a system32 mappában pl.:a rundll32, taskmgr.exe stb. és hasonlókból nem tudja kiszedni és állandóan javítja karanténba teszi de nem segít újra meg újra megjelenik a vírus
Ha törlöm a system32 mappa teljes tartalmás és felmegyek windows update oldalra akkor ha frissítem az xp-t kijavítja nekem ezt a problémát és újrarakja nekem a mappát vagy újra kell tennem a rendszert?
Köszönöm a válaszokat!
Ha nagyon vakmerő lennék, akkor a következőt csinálnám:
1. Adatmentés
2. Rendszer-visszaállítás kikapcsolása
3. Ráeresztenék valami agresszív vírusirtót, ami nem javítja a fájlt, hanem törli, pl. avast! boot-idejű keresés (csak 32biten)
4. Telepítő CD behelyezése, javítótelepítés, elvileg pótolja a kitörölt rendszerfájlokat
De ismétlem, én ezt csak akkor csinálnám végig, ha nagyon vakmerő lennék, és persze előtte adatmentés!
Bár ennél talán a format c is jobb, tehát várj többi válaszra. ;)
Próbáld meg Online Scannerrel, ez leszedi. De a system32 maga a Windows, ha abból törölsz, akkor meghal az operációs rendszered.
a törlést egyébként a vírusírtó csinálja?
ez a vírus hibája?
érdekes módon a vírusirtó önmagát is fertőzöttnek észlelte és törölte. ebből az lett hogy már a programot se tudom megnyitni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!