Ezzel a vírussal tudok valamit kezdeni, vagy marad az újratelepítés?
Sziasztok!
Ma szerettem volna crackelni egy progit, és ahogy keresgéltem valami erre alkalmas dolgot, hirtelen feljött, hogy telepítsem az Adobe Readert. A dolog érdekessége, hogy egy exploreres ablak jött föl, nekem pedig a Mozilla az alapértelmezett böngészőm, illetve, hogy már van fenn Adobe-om. Azóta állandóan ablakok ugranak fel, hiába zárom be őket. Érdekesség még, hogy az avast jelzett, egyből kiléptem az oldalról, és a karanténból is töröltem a fájlokat, mégis itt szemétkedik.
Mi a megoldás? Csak reinstall lehet, vagy esetleg van valami más progi, ami meg tud küzdeni vele? néhány hete teleptettem újra, éppen ezért nem lenne kedvem újra elölről kezdeni.
Köszönöm a segítséget előre is!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Végigfuttattam vagy 3 víruskeresőt, egyik se talált semmit (köztük az avast bootolás előtti keresését), szóval újrahúztam a francba - szerencsére a fontos dolgaim a hordozható vinyón is rajta vannak.
Még egyszer köszönöm, és az Esetet meg lementem könyvjelzőnek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!