Mit tegyek? Újratelepítés?
Figyelt kérdés
Az Eset fogott tegnap egy trójait, karanténba rakta, de gondolom lehet több is, mert azóta többször megjelent egy Mcafee nevü progi, amit nem én raktam a gépre! Hiába törlöm. A víruskereső viszont nem talál semmit.2011. aug. 2. 20:37
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de már ezzel is kerestem, és semmi. :( Viszont vmi nem stimm.
2011. aug. 2. 20:51
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy vírusírtó, de NEM ÉN RAKTAM A GÉPRE! Más meg nem volt itt. Szerintem "álcázza magát" a kártevő.
2011. aug. 2. 21:20
5/8 anonim válasza:
Azt felfogtam, hogy nem Te raktad. Csak azt hittem, nem tudod, hogy az.
Teljesen ez a neve: McAfee, nincs benne elírás? Mert ha van, akkor 100%-ig gyanús, így csak félig.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem volt elírás, végülis az eset online scenner leírtotta. De azért köszi.
2011. aug. 2. 22:53
7/8 anonim válasza:
Na most, köztudott, hogy az ESET nem tűr meg maga mellett semmit. A Mcafee valószínű valamilyen adobe progival települt a gépedre (mivel aki feltette a programot, csak a nextre kattintott, meg se nézte, mi van odaírva, ezúton kap tőlem egy virtuális fejbevágást). Ez nem trójai, ahogy előttem is leírták, tehát nincs szükség újratelepítésre.
Esetnél hozzáadod először a kivételekhez, aztán megpróbálod letörölni a gépről.
8/8 anonim válasza:
KASPERSKY-vel nézd át. a mcafee bejöhetett más programmal is akár toolbarként a symantecnek is van ilyesfajta kiegészítője néhány programban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!