Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem enged frissíteni a...

Miért nem enged frissíteni a windows 10-ről 11-re?

Figyelt kérdés
Most akarok win10-ről 11-re frissíteni.Az ellenőrző alkalmazás szerint minden rendben van,végig is megy a telepítő,az utolsó pillanatban egy hiba üzenetet ad ki amely a következő:Ez a számítógép nem felel meg a windows 11 rendszerkövetelményeinek,ennek oka:A windows nem telepíthető rendszervizsgálati üzemmód használata közben.Nem értem ez mit jelent,mit kellene kikapcsolni.már a vírusírtót is kikapcsoltam,de csak nem enged valamiért.Nagyon meg köszönném ha segítséget.
tegnap 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta telepítéssel tedd fel, már ha tényleg kompatibilis a gép.
tegnap 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Azt nem tudom, de ne próbálkozz tovább, mert még a végén sikerül! A 11 még a 10-nél is rosszabb, pedig az nem kis teljesítmény.
tegnap 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ellenőrizd a Windows 10 ben, hogy támogatja -e a Windows 11 a gépedet.

Ha igen, akkor próbáld tisztán telepíteni, ahogy az 1-es írta.

Ha nem, akkor sajnos nem tudsz mit tenni. Maradsz Windows 10-en.

Októberig még kap biztonsági frissítéseseket.

tegnap 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

PC Állapot-ellenőrző alkalmazással nézz rá külön.

[link]

tegnap 13:21
 5/5 A kérdező kommentje:
A pc állapot ellenőrző alkalmazás az írja teljesen megfelel a win.11 telepítésére.De ha azt mondjátok hogy egy tökéletes a win.11,akkor inkább maradok a 10-nél.Mer a linux az egy elég bonyolúltnak tünik így videóról nézve.
ma 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!