Most raktam össze egy gépet minden alkatrésze új.(Asus Rog Strix B650 E-F ) Szerettem volna frissíteni a biost ,de ezt írja: ?
"Please back up your bitlocker recovery key and suspend bitlocker encryption in the operating system"
Ha nem -re nyomok nem történik semmi,ha igenre elindul a telepítés majd 1 sec múlva újraindul a gép ,de csak nagy feketeség
Nincs is engedélyezve a bitlocker..
Mi a gond?
Win11-en alapértelmezetten be van kapcsolva, amit a telepített OS számára felold, de egy másik számára lockolva marad. Nekem már veszett így el adatom a "D:\"-ről. Aztán lementem a bitlocker feloldó azonosítót. :) Ha van MS fiókod és a gépet is azzal használod, akkor a feloldó infókat megtalálod ott is.
Másrészt, nem értem miért kellene bios update-hez bármilyen OS... Az egy másik kérdés, hogy mi a manager client ami az update-t készíti elő.
Nem bios update-hez kell bármilyen OS hanem ahhoz hogy utána a vadiúj gépen ne csak nagy feketeséget keljen néznie.
A hddket nem telepített windowsal árulják.. :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!