Merjek-e frissíteni a Windows 10 2004-es verziójára, vagy még várjak vele egy kicsit?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szakértő a témában, de nyilván azért érkezett a frissítés, mivel sérülékenységet találtak valahol a rendszerben, viszont azt olvastam, hogy ezek a féléves frissítések általában még elég sok hibát tartalmaznak, ezért nem is frissítettem még. Egyébként ilyenkor kell külön biztonsági mentést csinálni vagy magától hoz létre egy visszaállítási pontot a gép? A válaszokat előre is köszönöm! :)2020. júl. 2. 23:25
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan frissíthetsz.
Ha sok tárhelyed van, készíthetsz biztonsági mentést (nem lesz rá szükséged).
Visszaállítási pontot nem csinál a gép.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a gyors választ! :)
2020. júl. 2. 23:59
3/5 anonim válasza:
Már eltelt elég idő, a legtöbb jelentősebb hibát javították azóta.
Amúgy meg nem is volt most olyan súlyos gond (mint régebben például formázódott hdd).
Nekem működik, bár többször kellett telepítenem, mire sikeres lett.
4/5 anonim válasza:
Én egy hete próbáltam rá a 2004-es verzióra (frissen telepítettem).
A gyorsabb HDD boot miatt kíváncsi voltam és kellemeset csalódtam.
Gond nélkül települt és viszonylag gyors is volt (a régebbi verziókhoz képest). A boot idő valahol + rendszer lenyugvási ideje valahol 3 perc környékén volt egy 7200RPM-es SATA2-es csatlakozású HDD-n.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2020. júl. 3. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!