Ertekelem a hozzaallasod, de azert ide irtam, nem pedig a google-be, mert en 1.0-s vagyok, nekem semmit nem mondanak a parancssorok. En ennel egyszerubb, kezzelfoghatobb valaszt szeretnek, ha van.
2018. máj. 1. 17:14
5/9 anonim válasza:
Telepítsd újra a gépet nem tudom mennyire friss a rendszer.
2018. máj. 1. 17:29
6/9 A kérdező kommentje:
11 honapja tettek fel egy szervizben. (En nem tudom ujratelepiteni, de ertem, hogy ujra kene.)
2018. máj. 1. 17:45
7/9 anonim válasza:
Ezért írtam az első választ. A parancssor nem mond semmit és az sem biztos hogy segíteni fog. Mint írtam nekem is volt ilyen update problémám és közepesen hozzáértőként az összes tanácsot végigpróbáltam a gépen és újra kellett telepítenem mert egy csomó frissítés elakadt onnantól fogva. Ezért írtam a végére hogy esélyes lesz a telepítés, sajnos még akkor is ha nem értesz hozzá és akkor is ha ezt te nem szeretnéd.
Esetleg kérj meg egy hozzáértőt vagy vidd el a szervízbe hátha telepítés nélkül is tudnak segíteni...
2018. máj. 1. 18:15
8/9 A kérdező kommentje:
Mi tortenhet, ha esetleg honapokig nem lenne ujra telepitve? Virust enged be vagy mas tortenik azon kivul, hogy marha idegesito?
2018. máj. 1. 18:26
9/9 anonim válasza:
Jó darabig valószínűleg semmi baja nem lesz de ez nem biztos hogy így marad...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!