Valaki erre tud egyértelmű választ adni a VPN szolgáltatással kapcsolatban?
Sokan biztosan tudják hogy mi a VPN. Virtuális privát hálózat. Vannak az ingyenes és a fizetős VPN szolgáltatók. AZ ingyenes VPN használatkor az internetsebesség nagyon lassú , a szolgáltató monitorozza a böngészései adatokat ( Valódi IP cím, felkeresett weboldalak, letöltési előzmények , DNS kérések, helyadatok). Ezekből az adatokból bevételt szerez. Ezért ingyenes a szolgáltatás. A Fizetős VPN szolgáltatásoknál az internetkapcsolat sokkal gyorsabb (minimális lassulás észlelhető), nem monitorozzák a felhasználók böngészési adatait.
Sok fizetős VPN szolgáltatót megnéztem, köztük a legkiemelkedőbbeket is. A legkiemelkedőbb és a legmodernebb biztonsági funkciókkal ellátott a NordVPN volt. Megnéztem a hivatalos oldalukat és amilyen funkciókat írnak a NordVPN szolgáltatásról, meg amilyen erős adatvédelmet az bámulatos. Megnéztem az adatvédelmi szabályzatukat , és elég világosan leírják hogy , nem naplózzák a felhasználók online tevékenységeit. Megnéztem az árakat amennyiért a szolgáltatást adják. Elég magas de a funkciók és az erős adatvédelem mellett érthető az ára.
Több weboldalakon is megnéztem a szolgáltatás megbízhatóságát és mindenhol azt lehet róluk olvasni , hogy teljesen megbízható vpn szolgáltató. Egyetlen weboldalon sem találtam semmilyen aggályt a szolgáltatásról, csak a jót mondták mindenhonnan. Elképesztően magas számban dicsérik a szolgáltatót.
Azonban a youtube oldalon felkerült egy videó, hogy a nordvpn átverés. Linkelem a videót. Kérlek nézzétek meg, és mondjátok el hogy mi a véleményetek. Szerintem aki a videót felrakta a srác tévedett.
Link:
https://www.youtube.com/watch?v=2T5yljjGxwA
#5 Ez igaz, de nem Magyarországon. Szerencsére.
A geoblokkba meg egy átlag user nem fut bele. A legtöbb dolog elérhető valamilyen módon trükközés nélkül is, csak lehet más formátumban.
Nem akarok semmilyen törvénybe ütközőt csinálni, nem olyan vagyok. Csupán kíváncsiságból kérdeztem, mert amilyen funkciókat mutatnak, meg nulla naplózást az nem semmi.
Rengetek oldalakat kutatva a nordvpn szolgáltatás után nagyon egy síkon említik azt hogy megbízható az adatkezelésük , meg a funkciók amiket olvastam az valami elképesztő. Ezért kérdeztem meg itt , hogy ti erről mit gondoltok .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!