Sajnos a laptopom nem támogatja a Windows 11-et. Most Windows 10 van rajta. Mit csináljak majd? 1. Maradjon Windows 10. 2. Vagy telepitsem Windows 10 IoT Enterprise LTSC ? 3. Vagy telepitsem a Windows 11 IoT Enterprise LTSC ?

"Hogy érted?"
Úgy érti hogy fogalma sincsen mit beszél. A microsoft eula-ra szoktak hivatkozni amiben az MS leírja hogy az ltsc vállalati környezetben használható. De azt elfelejtik hogy az Európai union belüli szabályok szerint kell ezeket figyelembe venni és ez felülírja ami a microsoft eula ban van. Bárki szabadon legálisan megvásárolhat egy ilyen kulcsot és nem kell az sem hogy "hivatalos microsoft forrásból" legyen. Az aktivátorokat stb én sem ajánlom mivel az tényleg a legalja és biztonsági kockázata is van. De ha veszel egy 2000 forintos Enterprise LTSC kulcsot pl hardveraprón azzal semmi törvénybe ütközőt nem követsz el. Gyakori erv még hogy "letilthatják" ez valóban benne van a pakliban hogy az ilyen olcsó kulcsok mennyiségi licenszek és egy limit elérésekor már nem fog működni vagy törlődik az aktiváltságod, de nem nagy kaland mert ha 4x veszel egy ilyen kulcsot akkor is jobban jársz, mintha százezreket költenél rá. Én 23 ban vásároltam egy ilyen kulcsot azóta is tökéltes minden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!