Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha átlépek a fiókjába azt...

Ha átlépek a fiókjába azt jelezni fogja neki?

Figyelt kérdés
Messengeren fiók váltásnál megvan édesanyám fiókja. A napokban nevelőapám és anyám között egyfolytába én vagyok a téma de ha észrevesznek egyből csöndbe maradnak. Rákérdeztem de nem mondják el hogy pontosan mivan. Hallottam ahogy anyám, nevelőapámnak mondja, hogy leírta neki az egészet már messengeren. Kíváncsi vagyok mi a téma így megszeretném nézni. Már fiókváltásnál benne van anyám mert egyszer belépett a mobilomon. Jelszót kér de valószínűleg azt tudom. Ha esetleg rossz a jelszó vagy mégis betudnék lépni ő arról kap bármiféle értesítést?

tegnap 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, telefonon és a fiókjában is kap.

A fiókjából tudod törölni , de a telefonján nem tudod megakadályozni.

Rólad van szó! Én követelném, hogy ne susmutoljanak a fejem felett, hanem anyám nyíltan nekem mondja el a velem kapcsolatos dolgokat.

tegnap 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet el se tudod olvasni, mióta bevezették az üzenetek titkosítását pin kód is kellhet, amit ha nem tudsz, akkor elvileg nem látod csak az aktív készüléked és a másik fél közötti üzeneteket.
tegnap 09:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy használnak bármiféle pin kódot vagy bármi titkosítást. Azt tudtam hogy a facebookra is meg az e-mailbe is jön értesítés. De így is hogy egyszer már bejelentkezett csak bekéne lépnem? Vagyis így a fiók váltáskor.
tegnap 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:

"Nem hinném, hogy használnak bármiféle pin kódot"

Így a legbiztonságosabb a messenger, mert másik telefonon nem olvasható az üzenet. (igaz emiatt sokan nem szeretik ezt a módot) Akkor se ha be tud lépni a fiókba.

tegnap 10:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Ilyenkor csak e-mailt küldenek róla, hogy valaki belépett vagy facebookom is kap értesítést!?
tegnap 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!