Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörték a microsoft fiókom...

Feltörték a microsoft fiókom és megváltoztatták az email címet. Így nem tudok belépni?

Figyelt kérdés

Kitöltöttem egy helyreállítási ürlapot a lehető legtöbb helyes válasszal.

24 órán belül jön a válasz,hogy jogosult vagyok-e a belépéshez.

De arra az email címre amire a választ várom pár percen belül ez jött.

"A következő biztonsági kódot használja a Microsoft-fiókhoz (no**x@outlook.com)."

Ez nem az én email címem és azt sem írják hogy a biztonsági kódot hova kell beírnom.6 számjegyü kód. Vagy amit küldenek teljesen más üzenet lesz?

tegnapelőtt 11:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Azért nagoyn kíváncsi vagyok, hogyan sikerülhetett azt feltörni...

Alternatív opció, hogy telefonra kérsz kódot.

tegnapelőtt 11:41
 2/22 anonim ***** válasza:
Eszerint az 123456 nem volt elég erős jelszónak. :P
tegnapelőtt 12:00
 3/22 A kérdező kommentje:
Lehet hogy valami vírust szedhettem le mert rockstar profilnál is kisérleteztek és az előbb a facebook-tól is jött üzenet,hogy megpróbáltak belépni. A microsoftnál nem volt megadva a kód kérése.
tegnapelőtt 12:21
 4/22 anonim ***** válasza:

Valószínű egy jelszólopó vírust szedtél be. Kellene egy vírusscanner futtatás.

[link]

Fontos személyes fiókokban jelszócsere de egyenlőre gépre ne mentsd mert a vírus újra ellophatja. MS, Google, Gamer fiókok, PayPal, ehhez hasonló fiókokat keresik ezekhez akarnak hozzáférni. Újratelepítés is szóba jöhet de azzal tisztában kell lenned ha újrateszed a géped az most megbízható eszközként sok fiókban benne van. Egy újratelepítés után ezt a státuszt elveszíti. Ezáltal jó pár fiókba esélyed sem lesz a helyreállításra. Sok fiók csak akkor fogadja el a helyreállítási kérelmet ha olyan eszközről érkezik ami korábban megbízható eszköz volt a fiókban. Csak akkor kezdenék az újratelepítésbe ha már a fiókok biztonságban vannak.

Sajnos nem volt beállítva a kétfaktoros hitelesítésed. Helyetted megtette ő az az ismeretlen emailcímet a hacker adta a fiók 2fa hitelesítéséhez emailcím kód kérés lehetőségként.

tegnapelőtt 13:10
 5/22 anonim ***** válasza:
Még annyit az Outlook az a fiók ami jelenleg a legjobb fiókvédelmi lehetőséget kínálja. Csak használni kellene!
tegnapelőtt 13:15
 6/22 anonim ***** válasza:

5

Az Outlook nem egy fiók, hanem egy levelező program.

tegnapelőtt 13:49
 7/22 anonim ***** válasza:

Amennyiben van egy Outlookod azzal együtt van egy MS fiókod is mert ez csatolt fiók.

Ms fiók lehet Outlook nélkül mert más emailcímmel regisztrálod. Viszont ha van Outlook leveleződ azzal van MS fiókod is!

tegnapelőtt 14:00
 8/22 anonim ***** válasza:
5. Az megtévesztő hogy az MS a @hotmail.com leváltása után @outlook.com címet adta a levelező fióknak is. És a levelező program neve is ez. Akinek régi a fiókja még azt mondja van egy hotmail fiókom hisz ezek megmaradhattak ezen a néven. Aki a változás után csinált új fiókot az már azt mondja nekem Outlook fiókom van.
tegnapelőtt 15:00
 9/22 anonim ***** válasza:
Nekem van Microsoft fiókom de se hotmailem se outlookom nincs.
tegnapelőtt 15:10
 10/22 A kérdező kommentje:
Telepítettem a vírusirtót és futtattam. Talált 20db fájlt amiből 19-et tudott törölni. Egyet nem. újból futtattam,de akkor már nem talált egyet sem. Vajon törölhette azt a vírust amivel a jelszavaim lopják?
tegnapelőtt 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!