Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörhették a facebook-fiókomat?

Feltörhették a facebook-fiókomat?

Figyelt kérdés
A bejegyzésem után egy közösségi oldalon, a nevemben tett valaki bejegyzést, amit módosíthatok, törölhetek. Mit csináljak?
okt. 29. 19:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

A Ccleaner bizonyos verziói amit nem a gyártó oldaláról töltöttek le vírusosak voltak. Igen a defender nem rossz de egy vírusscanner futtatása az megerősít hogy tiszta a gép. Egyszerű szoftverek átnézik a gépet és kész.

A fontosabb személyes, pénzes fiókjaidba nem árt a jelszócsere mert lehet nem csak a Facebookhoz fért hozzá. Ne érjen később meglepetés.

okt. 29. 20:37
 12/24 A kérdező kommentje:
A Malwarebytes fut. Nem elég?
okt. 29. 20:42
 13/24 A kérdező kommentje:
Kitöröljem a kérdéses bejegyzést, meg a hozzáfűzött mondandómat? Meglátom, mi történik.
okt. 29. 20:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mind a három csak azért linkeltem hogy választani tudj melyik a szimpatikusabb.
okt. 29. 20:45
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbálhatod természetesen de az hogy a fiókodban idegen eszközt találtál az szerintem nem hiba.

Az is lehet ahogy írtad a Defender akkor rendbe tette a dolgokat és most már nincs gond a géppel. Viszont azt nem tudjuk akkor milyen belépési adatokat szerezhettek meg. Ezért fontos a jelszócsere a legalább a személyes ,pénzes fiókokba.

okt. 29. 20:50
 16/24 A kérdező kommentje:
Szerettem volna megúszni ezt a jelszócserés mindenséget. Annyira érdektelen személy vagyok a fészbukon(is), hogy képtelen vagyok elfogadni bármiféle feltörést. 19 ismerős, pár üdvözlet, versidézetek. Megáll az eszem.
okt. 29. 21:00
 17/24 A kérdező kommentje:
Azt a hozzászólást nem írta olyan valaki, aki feltörte a fiókot. Ha hiba van, és az nálam van, akkor azt máshol kell keresni. Ajjaj!
okt. 29. 21:05
 18/24 A kérdező kommentje:

Szent meggyőződésem, hogy ez a fészbuk sara. Ismerősnek jelölések mennek ki fiókokból, az Önellátók, kert rajongók csoportjából már többeket kitiltottak a többszáz tőlük érkező meghívás miatt. Már akkor gondoltam, hogy ártatlanok, mi a fene lenne a céljuk. Jobb onnan menekülni, amíg kínos helyzetbe nem kerülünk. Észre sem veszem, ha történetesen nem kódorgok vissza.

Azért a jószándékot nagyon köszönöm. Minden esetre a jelszavakat lecseréltem, miután pl.ötödszörre az OTP Direktbe is sikerült jól beírnom a régit. :)

okt. 30. 11:13
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

A FB sajnos olyan amilyen sok hibával. Viszont jobb félni mint megijedni.

A fontosabb fiókokban érdemes időnként a jelszócsere, most legalább ez is meglett.

okt. 30. 15:19
 20/24 A kérdező kommentje:
Meglett. Köszönöm is a noszogatást, nagyon!
okt. 30. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!