Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltörhették a facebook fiókomat?

Feltörhették a facebook fiókomat?

Figyelt kérdés
Magától kijelentkezett a facebook és a messenger fiókom is. Megpróbáltam belépni, de helytelen a jelszó. Kértem újat, és a telefonszámnál is és az e-mail címnél is azt írja ki, hogy nincs hozzákapcsolva fiók. Egyszerűen nem tudok bejelentkezni. Remélem nem kell megint új fiókot csinálnom...(az előzőt teljesen feltörték) :/

szept. 4. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Ha megváltozott a jelszó és az e-mail cím/telefonszám is, akkor igen, feltörték. El kéne rajta gondolkozni hogy férhettek hozzá már a 2. fiókodhoz is. Mit csináltál?
szept. 4. 20:09
 2/11 A kérdező kommentje:
1# fogalmam sincs őszintén. pedig most direkt figyeltem hogy legyen telefonszám megadva, meg erős jelszóm legyen. csak nem sikerült...
szept. 4. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Milyen eszközökön vagy bejelentkezve? (Telefon, laptop, asztali gép, stb)? Lehetséges hogy ezekhez valaki más is hozzáfér? Akár fizikailag, akár távolról?
szept. 4. 20:15
 4/11 A kérdező kommentje:
3# telefonon vagyok, de a laptopon még nem próbáltam. most azt is megnézem.
szept. 4. 20:21
 5/11 A kérdező kommentje:
laptopon sikerült belépni.
szept. 4. 20:24
 6/11 A kérdező kommentje:
na igen. valaki megpróbálta feltörni.
szept. 4. 20:26
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Ha rövid időn belül kétszer is hozzáfértek a fiókodhoz akkor akár vírus is lehet a dologban.

A jelszólopó vírus csak az emailcím+ jelszó pároshoz fér hozzá. Viszont a süti lopó vírus az 2fa hitelesítéssel képes klónozni a belépési sütidet.

Ha rendes egyedi jelszavad volt illetve volt második faktor akkor érdemes eszközeidet átvizsgálni.

szept. 5. 11:21
 8/11 anonim ***** válasza:
2 faktoros hítelesítés legyen Duo Mobile-t használj
szept. 6. 20:15
 9/11 A kérdező kommentje:
8# van. csak most át tudtam változtatni a jelszavam, és kéri a hitelesítést. hiába írtam be a kódot amit kaptam egyszerűen nem jó.
szept. 8. 14:05
 10/11 anonim ***** válasza:
71%

Van letöltve helyreállítási kód?

10db egyszerhasználatos kód letölthető a fiókból kétfaktoros hitelesítés hozzáadása után. Pont az ilyen esetekre lehetne használni. Mikor beírod az emailcím +jelszót és a kétfaktoros hitelesítést kéri nincs olyan opció hogy mást választok? Például emailcímre kérem a kódot.

szept. 8. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!