Tényleg feltörhette valaki, vagy ez csak egy általános figyelmeztető üzenet a Facebooktól?
A semmiből ezt az üzenetet kaptam a Facebookra:
"Szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókodnál. Ez azt jelenti, hogy valaki esetleg a tudomásod nélkül használta a fiókodat.
Fiók zárolva november 18, 2021
A profilod a saját védelmedben nem látható az emberek számára a Facebookon, és nem tudod használni a fiókodat."
Most nem tudom megnyitni. Próbáltam helyreállítani a kóddal, amit a profilhoz tartozó e-mail címre küld, de nem működik. A vicc az, hogy ez egy olyan profil, amit csak amiatt használok, mert nem saját névvel akarok bizonyos csoportokban írni, tanácsot kérni az ismerősök miatt (semmi különleges, csupán egészségügyi dolgok, de kissé kényes témák olykor). Így létrehoztam egy profilt emiatt, de egy ismerősöm sincsen, senkivel sem váltok üzenetet, csak sorstársakkal beszélek a csoportokban a problémáról, megoldásról, orvosoktól stb. Erre jön az, hogy valaki feltörte? Ez most komoly? Vagy ez egy ilyen általános üzenet a Facebooktól?
Te tényleg azt gondolod, hogy valaki feltöri a facebook alkalmazást amit kb nasa kapacitással fejlesztenek, és tesznek biztonságossá, és pont a te fiókoddal fognak foglalkozni?
Kikotyogtad, kiadtad a jelszavad valakinek? Az előfordulhat. De fel biztos nem törték a facebookot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!