Az lenne a kerdesem? Van ez az AnyDesk alkalmazas, letöltöttem a mobilra, töröltem,vagy ez igy keves?
Figyelt kérdés
Szerencsere időben eszbekaptam, de sajna majdnem csőbehuztak, es abba a hibaba estem,hogy ratettem az alkalmazast a mobilomra, de tóröltem mar, kell meg valahol valamit törölnöm? Köszönöm a valaszokat#Anydesk alkalmazas #Lelekjelenlet
szept. 3. 21:13
1/2 anonim válasza:
Amíg nem adtál meg azonosító adatokat, addig nem tudják melyik telefonra kell csatlakozni, így biztonságban vagy. Ha el is távolítottad, akkor szintén rendben vagy.
2/2 anonim válasza:
Ha megadtál valakinek bármilyen kódot vagy letöltöttél valamit akkor azonnal kérj segítséget valakitöl a közeledben aki ért hozzá. De már most törölj le bármilyen alkalmzást amit nem ismersz fel és nem szoktál használni, és MINDENHOL változtass jelszót. Apámtól így loptak 500.000 forintot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!