Hogy tehettek fel így a Facebook profilom?
Figyelt kérdés
2 faktoros hitelesités is volt tehát ha be akartam jelentkezni sms be kapok egy kódot. Na most két napja nem tudok belépni meg lett változtatva az a jelszó sé egy k csókcsillag 9 email cím lett hozzácsatolva. Sms t nem kaptam a belépésről. Megváltoztatni nem tudtam a jelszót. Ezt követően éltem a személyi feltöltése lehetőséggel (mert azt írta hogy ha nincs egyikhez sem már hozzá férésem tegyem meg ezt a lépést más opció nem volt) adjak egy emailt ahol reagálhatnak .oké számok kisatírozva feltöltöttem. Meg is kaptam a választ hogy elfogadták és emailben kiküldték, hogy mik a további lépések. Eddig oké de nem jött nekem a megadott Emilre semmi. Ezek tényleg kiküldték annak az e-mailnek amire megváltoztatták vagy mi??? Hol itt a biztonság? Minek kell akárkinek is az én személyes profilom. De a legjobb kérdés, hogy hogy tudták mindezt megcsinálni?2024. jún. 11. 14:07
11/19 anonim válasza:
És muszáj megadni a személyi igazolványt?
Enyémet meg adtam de Anyámét nem.
12/19 anonim válasza:
Biztos hogy sokat számít scanneld be de a fotón takard ki vagy satírozd ki a számát.
13/19 A kérdező kommentje:
Azota a feltort profilom teljesen eltunt mintha nem is letezne. Nem értem
2024. jún. 16. 13:32
14/19 A kérdező kommentje:
Viszont a messengeremre meg tudnak irni még ismerőseim de ha meg akarjak tekinteni a profilt ki irja hogy nem talalhato nincs ilyen profil
2024. jún. 16. 13:40
15/19 anonim válasza:
Azóta amióta feltörték?
Lehet facénél felfüggesztették. Ilyen fiókokat sokszor illegális dolgokra használnak.
16/19 A kérdező kommentje:
Igen azota. Belepni ugye nem tudtam probalkoztam mindenhogy is. Megkertem par ismerosom jelentse a profilt akik kaptak vissza uzenetet hogy semmi kifogasolhatot nem talaltak. 2 napja meg teljesen eltunt a regi profilom.
2024. jún. 16. 14:21
17/19 anonim válasza:
Ezek jó email címek lehetnek akkor?
Kérd meg a Facebook képviselőjét, hogy küldjön neked e-mailt. Utána az e-mail cím ellenőrzésével tudsz meggyőződni arról, hogy valóban a Meta képviselőjéről van-e szó. Az e-mail-címben a következők valamelyike szerepelhet:
notification@facebookmail.com
noreply@facebookmail.com
@business.fb.com
@support.facebook.com
@fb.com
@meta.com
@internal.metamail.com
@go.metamail.com
advertise-noreply@facebookmail.com
update@em.facebookmail.com
@mediapartnerships.fb.com
18/19 anonim válasza:
Az hogy eltűnt nem baj csak ne is kerüljön elő többet.
19/19 A kérdező kommentje:
Hat igen en is ebben bizom hogy nem kerul elo
2024. jún. 16. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!