Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tehettek fel így a...

Hogy tehettek fel így a Facebook profilom?

Figyelt kérdés
2 faktoros hitelesités is volt tehát ha be akartam jelentkezni sms be kapok egy kódot. Na most két napja nem tudok belépni meg lett változtatva az a jelszó sé egy k csókcsillag 9 email cím lett hozzácsatolva. Sms t nem kaptam a belépésről. Megváltoztatni nem tudtam a jelszót. Ezt követően éltem a személyi feltöltése lehetőséggel (mert azt írta hogy ha nincs egyikhez sem már hozzá férésem tegyem meg ezt a lépést más opció nem volt) adjak egy emailt ahol reagálhatnak .oké számok kisatírozva feltöltöttem. Meg is kaptam a választ hogy elfogadták és emailben kiküldték, hogy mik a további lépések. Eddig oké de nem jött nekem a megadott Emilre semmi. Ezek tényleg kiküldték annak az e-mailnek amire megváltoztatták vagy mi??? Hol itt a biztonság? Minek kell akárkinek is az én személyes profilom. De a legjobb kérdés, hogy hogy tudták mindezt megcsinálni?

2024. jún. 11. 14:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ha nem kaptál értesítést és be volt kapcsolva a kétfaktoros hitelesítés akkor ez nagy valószínűséggel munkamenet eltérítés lehet. Egy vírus ami ellopja a fiók belépési sütidet. A süti tartalmazza a belépési adataidat 2fa val együtt. Ezt a sütit klónozza és a fiók számára úgy lászik hogy te vagy. A süti fiókbelépéskor keletkezik kilépéskor törlődik. A vírus vár a háttérben és mikor belépsz a fiókba klónozza a sütit továbbítja a hackernek aki aztán felhasználja.

Amennyiben ez történt akkor figyelned kell mert minden fiókod veszélyben lehet. Elsőként vírus scanner futtatása.

[link]

[link]

2024. jún. 11. 15:49
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Minek kell akárkinek is az én személyes profilom.

Sok mindenre főként adathalászatra. Ismerőseidnek küldenek vírusos linket azok azt hiszik te vagy letöltik megnyitják és kész a baj.

2024. jún. 11. 15:55
 3/19 A kérdező kommentje:
1es koszonom a valaszt! Egyik sem talált semmit se windows pc n sem a macbookon. Az esetet nem tudtam macbookon mert nincs ra.
2024. jún. 11. 17:14
 4/19 anonim ***** válasza:
Telefon? Azt hiszem androidon is működik „BROKEWELL Trójai”. Persze ha ilyen telód.
2024. jún. 11. 17:31
 5/19 A kérdező kommentje:
Iphoneom van
2024. jún. 11. 18:29
 6/19 anonim ***** válasza:

Akkor passz. Az Iphone és a Macbook biztonsági sebezhetőségeit nem ismerem.

Minden esetre jól átnézném az eszközeim akár több programmal is , csak hogy megnyugtassam magam.

" Meg is kaptam a választ hogy elfogadták "

Az üzenetben nem volt link? Nemrég állítottam vissza egy kolléga fiókját az elfogadó üzenetben volt egy kék keretes link azzal lehetett indítani a visszaállítást.

2024. jún. 11. 19:22
 7/19 A kérdező kommentje:

• A beküldött információk

beérkeztek

A beküldött információ jún. 11. napján

érkezett be.

• Ellenörzés alatt

Ellenoriztük az altalad beküldött

információkat.

• Döntés született

Útmutatást küldtünk e-mailben, hogy

vissza tudj jutni Facebook-fiókodba.

Ennyit kaptam az utolso pontot kipipálták. Csak az email kuldes maradt el. Megcsinaltam utana még parszor de ugyan ez.

2024. jún. 11. 19:37
 8/19 anonim ***** válasza:
1-es tökéletesen leírta mi a téma ilyenkor, illetve még maga az fb is áll a háttérben, arra a kérdésre, hogy minek kell egy mezei user dolgai. Egyre nehezebben engedi be a usereket, be se lehet már lépni sokaknak. Az oka, hogy a Meta publikálta, hogy európai usereken tesztelnék az AI-t, és ha nem tudsz belépni a profilodba akkor ott az AI-nak az adat, aki vagy átveheti majd a profilod, vagy tökéletesen lemásolja az arcod és nem létező videokat és képeket készít majd rólad, majd beregisztrál újonnan, és felveszi az ismerőseid és azt mondja, hogy helló szia én vagyok, ez az új profilom, a régibe nem tudok belépni. Vagy nem veszi fel, csak létezni fogsz a Metában mint egy AI. Aztán még ott van, hogy új saját kriptográfiai TLS kommunikációt kezdett használni a Meta, és sok böngészőt nem enged belépni. De ezek mind fenn vannak a neten, hogy éppen mit kúr el a Meta.
2024. jún. 12. 21:15
 9/19 anonim ***** válasza:

Facebooknak hova kell írni emailt?

Én erre írtam 1 honnapja de még nem írtak semmit security@facebookmail.com

Nekem az Orosz hekkerek játék videókat töltenek fel és ingyenes zenéket raknak bele.

2024. jún. 15. 15:15
 10/19 anonim ***** válasza:

appfacecom@gmail.com

security@facebookmail.com

Ezt a két címet ismerem.

Viszont az hogy megkapják még nem biztos hogy foglalkoznak is vele.

Próbát megér a másik cím is.

2024. jún. 15. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!