Hogy tehettek fel így a Facebook profilom?
Ha nem kaptál értesítést és be volt kapcsolva a kétfaktoros hitelesítés akkor ez nagy valószínűséggel munkamenet eltérítés lehet. Egy vírus ami ellopja a fiók belépési sütidet. A süti tartalmazza a belépési adataidat 2fa val együtt. Ezt a sütit klónozza és a fiók számára úgy lászik hogy te vagy. A süti fiókbelépéskor keletkezik kilépéskor törlődik. A vírus vár a háttérben és mikor belépsz a fiókba klónozza a sütit továbbítja a hackernek aki aztán felhasználja.
Amennyiben ez történt akkor figyelned kell mert minden fiókod veszélyben lehet. Elsőként vírus scanner futtatása.
Minek kell akárkinek is az én személyes profilom.
Sok mindenre főként adathalászatra. Ismerőseidnek küldenek vírusos linket azok azt hiszik te vagy letöltik megnyitják és kész a baj.
Akkor passz. Az Iphone és a Macbook biztonsági sebezhetőségeit nem ismerem.
Minden esetre jól átnézném az eszközeim akár több programmal is , csak hogy megnyugtassam magam.
" Meg is kaptam a választ hogy elfogadták "
Az üzenetben nem volt link? Nemrég állítottam vissza egy kolléga fiókját az elfogadó üzenetben volt egy kék keretes link azzal lehetett indítani a visszaállítást.
• A beküldött információk
beérkeztek
A beküldött információ jún. 11. napján
érkezett be.
• Ellenörzés alatt
Ellenoriztük az altalad beküldött
információkat.
• Döntés született
Útmutatást küldtünk e-mailben, hogy
vissza tudj jutni Facebook-fiókodba.
Ennyit kaptam az utolso pontot kipipálták. Csak az email kuldes maradt el. Megcsinaltam utana még parszor de ugyan ez.
Facebooknak hova kell írni emailt?
Én erre írtam 1 honnapja de még nem írtak semmit security@facebookmail.com
Nekem az Orosz hekkerek játék videókat töltenek fel és ingyenes zenéket raknak bele.
appfacecom@gmail.com
security@facebookmail.com
Ezt a két címet ismerem.
Viszont az hogy megkapják még nem biztos hogy foglalkoznak is vele.
Próbát megér a másik cím is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!