Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek letiltott facebook...

Szerintetek letiltott facebookon? Hogy tehette ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már volt egy másik kérdés, amiben rájöttünk hogy elutasíotta a barátfelkérésemet. Na most, ugye amikor bejelölöd küldhetsz neki üzenetet, írtam is neki válaszolt is. Viszont ezután eltűnt a profiljánál az üzenet küldése gomb, és azt írja csak hogy követed. Egy ilyen hosszú kék gomb hogy követed, de félek rákattanni.

Ez mit jelent? Le is tiltott?

2022. aug. 7. 00:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
91%
Hagyd már békén szerencsétlent.
2022. aug. 7. 00:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó békén hagyom, csak meg szeretném tudni hogy ez miért vannak ezek a gombok, ő csinálja e?
2022. aug. 7. 00:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj én sem jelölök vissza, nem is utasítok vissza olyan ismerőst vagy rokont akivel jó ha egyszer találkoztam. Mert felesleges.
2022. aug. 7. 00:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem jelölt vissza már önmagában jelzésértékű volt, teljesen felesleges volt írni is neki, tényleg ne járasd le magad.

Itt van egyébként egy cikk a témával kapcsolatban:

[link]

2022. aug. 7. 01:09
 5/11 anonim válasza:
100%
Ezt így most látatlanban nem tudom, de ha a profilja megnyílik, akkor nem vagy letiltva, esetleg csak blokkolta az üzenetküldést.
2022. aug. 7. 01:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy minek ezen lovagolni, nem kíváncsi rád, ennyi az egész.
2022. aug. 7. 02:29
 7/11 anonim ***** válasza:
98%
Bírom mikor valaki nem veszi észre magát és tovább próbálkozik.
2022. aug. 7. 05:22
 8/11 anonim ***** válasza:
98%
Mondjuk szállj le róla. Letiltott, mert elege van a zaklatásodból.
2022. aug. 7. 07:08
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Az ilyen jogosultság beállítások miatt szerintem minden weboldalon még itt a gyakori kérdéseken is túlságosan gonoszkodik a rendszergazda a felhasználókkal. Túlságosan el vannak szállva maguktól, hogy ilyen oldalt tudtak készíteni, pedig valójában nem más mint gonosz cselekedet, kizsákmányoló uralkodás.
2022. aug. 7. 08:02
 10/11 Szirty ***** válasza:
100%

"Hogy tehette ezt?"

Túltoltad...

2022. aug. 7. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!