Hogyan tudok biztonsági mentést csinálni a gépemen?
Figyelt kérdés
64 bites Windows10 az operációs rendszerem. SSD és HDD meghajtók vannak benne. Mind2 tele van fontos dolgokkal, tehát mind2-ről szeretnék biztonsági mentést csinálni.febr. 22. 10:36
51/64 A kérdező kommentje:
Értem. Mint írtam: fél terrabájr adatról van szó. Nincs ekkora pendrive-m. Szóval ez a megoldás sajnos kilőve.
jún. 8. 20:55
53/64 A kérdező kommentje:
De más megoldás nincs?
jún. 11. 18:56
54/64 anonim válasza:
De. Jegyezd meg az összes file bináris adatának számsorát és ha szükséges, majd emlékezetből visszatáplálod a gépbe...
55/64 anonim válasza:
Be kell nyújtani a helyi KISZ titkárhoz 3 példányban kérelmet okmánybélyeggel hogy mentsék ami menthető. Csatold hozzá az MHSZ ajánlását is, aztán majd meglátjuk.. :-P
56/64 A kérdező kommentje:
Szóval hogyan tudok biztonsági mentést csinálni úgy, hogy mondjuk bepipálok valamit és akkor minden adatom elmentődik és megmarad? Tehát mindenről lesz 1 biztonsági?
okt. 7. 18:40
57/64 anonim válasza:
Sehogy. Telefonon is a felhőbe töltöd fel a "biztonsági mentéssel" amit írtál. Úgyhogy vagy előfizetsz egy felhő alapú tárhelyszolgáltatásra, vagy veszel egy merevlemezt. Ez a két opció lehetséges.
58/64 A kérdező kommentje:
#57 értem. De akkor semmilyen olyasmi fajta megoldás nem létezik amit én írtam le és én szeretném? Vagyis ahogy én képzelem el?
okt. 18. 19:45
59/64 anonim válasza:
Nincs. Ha elromlik az SSD/merevlemez akkor a "biztonsági mentés" is elveszik vele együtt.
60/64 A kérdező kommentje:
Ja értem. Szóval akkor teljesen felesleges lenne. Ugye?
okt. 19. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!