Hogyan tudok biztonsági mentést csinálni a gépemen?
Ingyen semmi sincs. Ha valami "ingyen" van, akkor vagy az adataiddal fizetsz, vagy 6000 reklámot kapsz.
Mint az előttem szólók is írták: hagyományos értelemben a biztonsági mentés azt jelenti, hogy készítesz minimum egy másolati példányt az adataidról, amik FIZIKAILAG egy másik eszközön vannak. Ezzel lesz BIZTONSÁGI mentés, hiszen ha bexarik a HDD, akkor elő tudod kapni a fiókból, és voila megvan minden. A felhős megoldást személyes fájlok mentésére én személy szerint mindenképpen kerülném, hiszen interneten keresztül nem kell fizikailag hozzáférni az adott tárolóhoz, hogy lásd a mentett dolgokat, ha bárki megnyomja az ahhoz használt accountot, hozzáfér mindenhez, amit feltöltöttél. (Feltételezem, ha minél olcsóbban szeretnél kijönni, akkor hardverkulcsos, és egyéb biztonságosabb megoldás nem játszik..)
Még egyszer: úgy tudod a legolcsóbban megúszni, ha aprón veszel egy olyan HDD-t, amire minden ráfér..
Kérdező, te vagy troll vagy, vagy hihetetlenül értetlen.
A játékban a mentés csak a játékbeli állást tárolja, hogy pl. hol jársz. Ezek minimális méretű adatok, de a játék nélkül nem érnek semmit. Teljesen fals az analógia, mert a biztonsági mentésnek pontosan az a lényege, hogy az összes adatot lemásolod mégegy példányban. Hiába tárolnád el, hogy "volt egy fotó, ahol a tó partján a fa alatt állok", ez a leírás nem pótolja a fotót, ha az elvész.
Olyan biztonsági mentés nincs, ami nem foglal plusz tárhelyet, nem is tudom, hogy képzelted el az egészet. Mindenképpen másolni kell. Ez persze történhet automatikusan is, amit csak egyszer kell beállítani, a cél pedig lehet felhő, egy külső HDD, pendrive vagy akár optikai lemez.
Ahogy már előttem többször is kifejtették, ugyanazon HDD-re biztonsági mentést készíteni teljesen fölösleges, mert ha a HDD meghal, akkor elvész az eredeti adat és a mentés is. Ha van egy értékes festményed és készíttesz róla egy kópiát, de mindkettőt ugyanabban a házban tartod, akkor ha a ház leég, odavan mindkét festmény.
A külső HDD a legolcsóbb megoldás, de azt nem olyan könnyű automatizálni. A felhőtárhely pedig ekkora kapacitással NEM lesz ingyen. Nem is értem, hogy ha ilyen sok fontos adatod van, akkor miért nem vagy hajlandó fizetni a biztonságukért!?
#49 de akkor is foglal helyet
ennyi komment 5. oldal
ha nem vagy troll akkor is trollnak minosulsz igy
biztos szazszor szazan leirtak (nem olvastam el) de ha csak a meglevo meghajtora mentesz arnyekmasolatot az nem valodi biztonsagi mentes, ha tonkremegy akkor az is ugyanugy elvesz
amugy letfontosagu adata nem nagyon van attlagembereknek, kis pendrivera/sd kartyara rafer
fotok meg ilyenek, ki kell nyomtatni, dokkumentumokat, kepeket
ha munkahoz kellene akkor nem penzzel kukacoskodnal
sajat videokat meg dvd re bluerayra kilehet irni, az is penz
ha letfontossagu
reklamokat nem tudom miert irtak hisz fizikai mentes kell
ha netre mentesz es foleg reklamos ingyenesre az se valodi biztonsagi mentes, barmikor eltuunhet, elobb mint a meglevo amirol mentetted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!