Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudok biztonsági...

Hogyan tudok biztonsági mentést csinálni a gépemen?

Figyelt kérdés
64 bites Windows10 az operációs rendszerem. SSD és HDD meghajtók vannak benne. Mind2 tele van fontos dolgokkal, tehát mind2-ről szeretnék biztonsági mentést csinálni.

febr. 22. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
100%

Itt elolvashatod a részleteket: [link]

A lényeg, hogy regisztrálsz egy AWS fiókot, majd akár külső eszközökkel, akár az AWS beépített böngészős tool-jával fel tudod tölteni az adatokat S3-ba. Az S3 Glacier lényege, hogy nagy mennyiségű adatot tud olcsón tárolni, viszont a hozzáférésre várni kell, akár 12 órát is. Vagyis biztonsági mentésre jó, hiszen ahhoz nem akarsz folyton hozzáférni, ha pedig adatvesztésed van, azt a 12 óra várakozást ki lehet bírni.

Ja és terabyte, egy r-el, mert a Terra, az a Föld.

ápr. 16. 09:17
 32/64 A kérdező kommentje:
Én gyakran hozzá is szeretnék férni. Akár napi rendszerességgel. Akkor nem jó nekem?
ápr. 16. 19:52
 33/64 anonim ***** válasza:
78%
Akkor nem. De biztonsági másolathoz miért akarsz naponta hozzáférni?
ápr. 16. 21:04
 34/64 A kérdező kommentje:
Mert akarok bele feltölteni újabb dolgokat. És van, amikor minden nap van új dolog - pl kép/videó a gépemen. Amit akkor nyilván oda is fel szeretnék tölteni.
ápr. 17. 07:56
 35/64 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a Pcloud-ot tudom ajánlani, amit én is használok: [link]

Most 50 Euró egy évre, de szoktak akciók lenni és van lifetime plan. Én egy akció során 125 Euróért vettem lifetime-ot, ami annyit tesz, hogy egyszer fizetsz és utána akármeddig használhatod.

500 GB tárhelyet kapsz és a kliensprogram automatikusan tud szinkronizálni, backupolni akár a teljes gépet, akár csak megadott mappákat.

ápr. 17. 08:41
 36/64 A kérdező kommentje:
Az kb 20000 Ft?
ápr. 17. 09:23
 37/64 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mostani árfolyammal kb annyi.
ápr. 17. 09:53
 38/64 A kérdező kommentje:
Nekem az nagyon sok... akkor?
ápr. 17. 10:19
 39/64 anonim ***** válasza:
56%
🤣 Még mindig ezen rugóztok, használt HDD. #1 voltam. Nemrég mentettem régi képeket egy 2008-as HDD-ről egy régi gépből, ami 10 évet volt a szekrényben. Minden rajta volt. Olcsó tartós, de többet nem mondom.
ápr. 17. 10:28
 40/64 anonim ***** válasza:
56%

Hol adnak

-ingyen

-gyors eléréssel

-nagy méretű (>1TB) tárhelyet?

😅😅😅

ápr. 17. 10:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!