Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudok biztonsági...

Hogyan tudok biztonsági mentést csinálni a gépemen?

Figyelt kérdés
64 bites Windows10 az operációs rendszerem. SSD és HDD meghajtók vannak benne. Mind2 tele van fontos dolgokkal, tehát mind2-ről szeretnék biztonsági mentést csinálni.

febr. 22. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
De ingyenes megoldás tuti nincs?
márc. 10. 15:07
 22/64 anonim ***** válasza:
74%
Megkéred a szomszédodat hogy vigyázzon rá..
márc. 10. 15:49
 23/64 anonim ***** válasza:
100%

Amennyire én tudom nincs, pedig spórolós vagyok. De most vagy nagyon szegény vagy (az szomorú, de van ilyen megértem), de nálam egy HDD-t venni így az nem borít meg anyagilag.

3500-at el utalok a manusnak, két-három nap múlva hazafelé bevásárlás után fel kapom az automatából. Szabad SATA táp/adat kábel van a gépemben ettől jobb/olcsóbb/gyorsabb/egyszerűbb megoldást még nem találtam.

márc. 10. 16:23
 24/64 A kérdező kommentje:
Értem. Szegény vagyok ilyen szempontból nagyon igen!!! Akkor mitévő legyek?
márc. 10. 19:12
 25/64 anonim ***** válasza:
0%

Egy koszos kalappal álj ki énekelni egy forgalmas utcasarokra.

Hátha beledobnak egy kis aprót..

márc. 10. 19:23
 26/64 NTBS ***** válasza:
Ingyen àtmâsolod más eszközére.
ápr. 15. 07:20
 27/64 A kérdező kommentje:
És mégis kinek az eszközére?
ápr. 15. 09:03
 28/64 anonim ***** válasza:
56%
Sanyiéra...
ápr. 15. 09:11
 29/64 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ingyen nem fogod tudni megoldani, de olcsón igen.

Az, hogy a saját gépeden készítesz biztonsági mentést, az ott halt meg, hogy ha a HDD tönkre megy, akkor minden elveszett, nincs meg a másolat sem. Mintha egy nagyon fontos fényképről csinálnál egy másolatot és ugyanott tartanád a kettőt. Ha leég a ház, mindkettőnek annyi. A biztonsági mentésnek pont az elkülönítés a lényege!

Egész olcsón meg tudod úszni, ha pl. kiírod DVD vagy Blu-Ray lemezekre, már persze ha van író a gépedben. Másik lehetőség a már említett felhő szolgáltatások, de akár igénybe vehetsz egy AWS S3 Glacier-t is, ami tökéletes olyan adatok tárolására, amik nem változnak gyakran és csak ritkán kell hozzáférni. Jelenleg $0.00099 egy GB havidíja, vagyis a fél TB adatot kb ÉVI 2000 forintért tudod tárolni. Ettől olcsóbb, biztonságos felhőtárolás nemigen van.

ápr. 15. 12:58
 30/64 A kérdező kommentje:
#29 kb fél terrabájt adatról lenne szó. De ez az évi kb 2000 forintos megoldás érdekelne. Jól hangzik. Tudsz benne segíteni?
ápr. 16. 09:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!