Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyire biztos hogy ez egy...

Mennyire biztos hogy ez egy átverés?

Figyelt kérdés
Egy ukrán lány megtalált e-mail-en(azt nem tudom hogy hogy) képeket és videókat is küldött magárol, és leveleztünk de mintha nem figyelne arra amit írok és ismerősnek,szerelmének nevez pedig ez nagyon nem így van és eljutottunk a dolog anyagi részéhez azt monta 4 dollár Ukrajnában a benzin litere és 300 dollárt kért kölcsön azt mondja visszadja mert Ukrajna keleti felén él ennyibe kerül amíg eljut a lengyel vagy magyar határig ekkor letiltottam szerencsére az igazi nevemet nem tudja álnéven leveleztem legalábbis én ő nem tudom,és természetesen nem adtam meg a számlaszámom meg ilyesmit dehogy.

2023. dec. 14. 17:54
1 2 3
 21/22 sa Dale Cooper ***** válasza:
100%

Most önmagát magyar nagyszülői gyökerekkel rendelkező, kazahnak mondó, orosz telefonszámmal bíró szőke fiatal akar párkapcsolat céljából Magyarországra költözni.

Bennem látja a fantáziát. :-D Ahogy még vagy 238 másik magyarban is, akik a ki hívott telefonszámkeresőbe beírták ugyanezt a számot... :-D

Manipulatív, a témát terelő, belőled és rólad konkrét információt kihúzni akaró, de magáról csak semmitmondó, napi aktualitásokkal erősített adatokat ad.

Társkeresőn feltörték valakinek a profilját, és arra hivatkozik, hogy a kollégájánál látott meg engem, miután beszélgettek a párkeresésről.

WTF? Magyar kolléganő egy kazah munkahelyen?

Már az első megkeresésének második mondatával életszerűtlen ellentmondásba keveredett, és azóta is halmozza, miközben minden üzenetébe dekoratív képet csempész be önmagáról.

Csak a kíváncsiság visz bele a játékba, kíváncsi vagyok, mikor tér rá arra, hogy szeret, és el akar jönni hozzám, de nincs elég pénze az útra, küldjek már neki pár száz, avagy ezer eurót... :-D

2024. jan. 12. 11:37
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt játsszák nyugdíjasokkal is, akik esélyes, hogy könnyebben bedőlnek...
2024. jan. 12. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!