Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Romance scammer áldozata...

Romance scammer áldozata lehetek, valaki tud segíteni ellenőrizni a képeit és az ország helyét, ahonnan ír?

Figyelt kérdés
Instagramon ír és szeretnék segítséget kérni, szeretném a google reverse-szel ellenőriztetni a képeit, hogy szerepelnek-e más oldalakon a neten, szerkesztettek-e és esetleg az accountja alapján lehet-e tudni, milyen országból ír? Sokat olvastam erről, ha ez egy romance scammer, elég kifinomult, jómodorú, nincs helyesírási hiba, szeretnék biztos lenni benne, hogy az vagy sem...Ha valakinek van erre pár perce és tudása, azt megköszönném, totál felkavart ez az egész, mert nem tudtam, hogy ez a fajta csalás ekkora iparág már....

2023. nov. 5. 09:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy románc áldozata lettél
2023. nov. 5. 12:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Soha nem fogok utalni semmit, nem vagyok őrült. Mivel kedves vagyok, aggódó és gondoskodó, gondolom ebből szegénynek fogalma sincs arról, hogy hiába írna 1 évig, akkor sem lesz pénz...Olvastam, nem ritka, hogy 1-2 évig is írnak napi szinten, volt 3,5 év is az USA-ban...nagyon durva. Hát akkor lassan elköszönök tőle :D
2023. nov. 5. 13:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Már vannak AI képgenerátorok. A büdös életbe nem fogsz olyan képet meghalni amit ezzel hoztak létre.
2023. nov. 5. 14:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Valójában van, akinél így is beválik, például anyám férje :(

130ezer a nyugdíja, nem telik kajára sem. Erre felvesz providenttől 200ezret, és elutalja.

Aztán a rendőrök sem tudnak mást tenni, mint röhögni.

2023. nov. 5. 14:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg jó ötlet szívatni a minél több cseteléssel úgy hogy egy fityinget sem fizetsz, ezzel foglalod a kapacitását, így kevesebbet tud kicsalni mástól 😉
2023. nov. 6. 00:08
 16/18 Hintalow ***** válasza:
75%

Mond meg neki, hogy olyan dickpic-et küldjön, ahol a userneved fel van irva a nudlijára, betűnkènt más szìnnel.

Azt már nem könnyű hamisìtani. ☝️

2023. nov. 6. 13:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen, foglalom a kapacitását és közben jól szórakozom. A dicpicet úgy kell kérni, hogy az arca is legyen rajta a képen...
2023. nov. 6. 22:13
 18/18 bazaltkaroly ***** válasza:
68%

Ügyes vagy, hogy észrevetted, sokat bedőlnek az ilyen átveréseknek. Szerintem is csak húzd az agyát, egyszer majd ráun.

"Aztán a rendőrök sem tudnak mást tenni, mint röhögni."

Sajnos megesik, hogy ez a reakció, pedig nem kinevetendő dolog. Még a leghozzáértőbbek is beugranak ilyen hibákba. Ha ilyen megtörténik, akkor nem a felhasználó a hülye, hanem az átverés jó.

2023. nov. 14. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!