Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Steam scammerek, hogy csinálták?

X483 kérdése:

Steam scammerek, hogy csinálták?

Figyelt kérdés
A mai nap letöltöttem egy programot elindítottam 10 perccel később eltűntek az itemeim eddig oké. De azt hogyan csinálták, hogy nem fogadtam el a trade offert? Sőt email se jött pedig szokott jönni. Persze steam trade history-ban ott van. Azóta amúgy már mindent megoldottam cuccaim is meg vannak, de ezt mégis, hogy? Letöltök valamit és 10 percel később nincs cuccom úgy, hogy semmit nem fogadtam el? Válaszokat előre is köszönöm. (Olyat nem kérek, hogy hülye vagyok, mert letöltöttem az elő történetet nem írtam le meg azt se, hogy ismerősöm csinálta. Szóval csak a kérdésre kérnék választ és nem vitát.)

2015. júl. 7. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Keyloggerrel megszerezték a jelszót?
2015. júl. 7. 22:21
 2/2 A kérdező kommentje:
De attól még tradelni nem tudnak 7 napig vele és ez 10 percel később letöltés után volt. :D + valószínűleg be se lépett a profilomba vagy nem tudom, de steam guard kód nem jött amivel betudna.
2015. júl. 8. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!