Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A napokban észrevettem, hogy...

Viki55 kérdése:

A napokban észrevettem, hogy csináltak rólam egy áll facebook-ot. Hogyan tudnám ezt megszüntetni?

Figyelt kérdés
Az én nevemmel, az én adataimmal az én képeimmel mindent szinte ugyan úgy teljesen lemásolták az adatlapom, így sok ismerősöm azt hiszi / hitte, hogy én csináltam új adatlapot és azt használom. Közbe ez a személy olyanokat ír ki rólam, hogy szánalmas vagyok meg másoknak irkál, mert ugye nem mer elém állni és el mondani, hogy mi a baja. Azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor mit tudok tenni, hogyan tudnám kivédeni ezt és valahogy megszüntetni, ezt a kamu adatlapot? Tanácsolták már, hogy jelentsem fel és akkor a rendszer automatikusan törli, de sajnos nem tudom ezt megtenni hiszen engem direkt letiltott így nem tudom saját magam jelenteni, a többiek meg hiába jelentik az nem ér semmit. Ha valakinek van tanácsa, hogy mit tudok tenni ez ügyben írjatok! 15/L
2012. febr. 5. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak ez a megoldás van, neked kell jelenteni hogy téged jelenítenek meg, és minél több ismerősödnek is jelenteni kell hogy téged, az ő ismerősüknek adja ki magát a profil.
2012. febr. 5. 19:21
 2/3 A kérdező kommentje:
De épp ez az,hogy én meg nem tudom :( akkor semmit se tudok tenni így ellene ? Vagy esetleg nem tudtok valami facebook elérhetőséget ? ... vagy olyan facebook címet ahol lehetne levelet írnom ez ügyben ? a facebook adminoknak vagy kiknek..
2012. febr. 5. 19:25
 3/3 anonim ***** válasza:
A súgóban van ilyen, kicsit tudni kell angolul. Súgó -> Hacked accounts -> Impostor Accounts: innen a leírás szerint cselekedni.
2012. febr. 5. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!