Tii milyen vírus irtót használt ok és mért?
Egyáltalán nem igaz,hogy mindig a fizetős szoftverek a legjobbak.
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Opera
Google Chrome
Open Office
VLC Media Player
KMPlayer
7zip
Format Factory
Gimp
XnView
...
...
stb
Nehéz lenne összehasonlítani,mert komplex vírusvédelmi csomagot egyik gyártó sem kínál ingyen.(talán a comodo-ét lehet annak mondani,bár természetesen ott is kivettek néhány dolgot a fizetősből)
Neked kell összerakni különböző ingyenes szoftverekből.
általában a tűzfalat veszik ki az ingyenes vírusirtókból
Eset Smart Security. Nod32-re alapuló vírusírtóval, különbség annyi, hogy ez teljes értékű védelem, tűzfal stb. Fizetős, de ingyenesen használom a már említett PcWorld kóddal. Tökéletesen megvagyok vele elégedve. Hogy miért használom? Teszteken jól szerepel, valamint legális licencel ingyenesen tudom használni.
De a legjobb vírusvédelem sem ér semmit, ha a felhasználó nem ért hozzá. Ugyanezt a szoftvert telepíettem egy ismerősnél teljesen friss rendszerre, beállítottam megfelelően, másnap szóltak, hogy rossz a gép, megnéztem kb. 20 vírus volt rajta. Csak a jóismerősi viszony mentette meg őket egy lecseszéstől. Egyszerűen nemtudom elképzelni milyen oldalakon járhattak 1 nap alatt, hogy ennyi mindent összeszedtek. Nekm évek alatt nem sikerült ennyit összeszednem, pedig nem tagadom, járkálok weboldalakon amiken talán nem kellene.
16:16-os
A vírusírtót gondoltam fizetősnek, de nyilván azért sem kell fizetni, csak ne legyen free. De mindenki azt használ, amit akar, csak aztán meg majd ne csodálkozzon...
Sokkal biztonságosabb egy free vírusirtó,mint egy crackelt/kalózkulcsos stb.
A free-shareware összehasonlítás onnantól veszti értelmét,hogy a fizetőset nem vetted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!