Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tii milyen vírus irtót használ...

Tii milyen vírus irtót használt ok és mért?

Figyelt kérdés

én Kaspersky Internet Security 2011 használom az indok ok itt vannak [link]

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 6. 18:00
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Nod32 és az a legjobb. Egy biztos, bármit is használsz, mindig "fizetőset" válassz!
2010. okt. 10. 16:09
 42/50 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem igaz,hogy mindig a fizetős szoftverek a legjobbak.

Mozilla Firefox

Mozilla Thunderbird

Opera

Google Chrome

Open Office

VLC Media Player

KMPlayer

7zip

Format Factory

Gimp

XnView

...

...

stb

2010. okt. 10. 16:16
 43/50 anonim ***** válasza:
Komplex védelem esetében sokkal jobbak a fizetősek.
2010. okt. 10. 21:18
 44/50 anonim ***** válasza:

Nehéz lenne összehasonlítani,mert komplex vírusvédelmi csomagot egyik gyártó sem kínál ingyen.(talán a comodo-ét lehet annak mondani,bár természetesen ott is kivettek néhány dolgot a fizetősből)

Neked kell összerakni különböző ingyenes szoftverekből.

általában a tűzfalat veszik ki az ingyenes vírusirtókból

2010. okt. 10. 21:32
 45/50 anonim ***** válasza:

Eset Smart Security. Nod32-re alapuló vírusírtóval, különbség annyi, hogy ez teljes értékű védelem, tűzfal stb. Fizetős, de ingyenesen használom a már említett PcWorld kóddal. Tökéletesen megvagyok vele elégedve. Hogy miért használom? Teszteken jól szerepel, valamint legális licencel ingyenesen tudom használni.

De a legjobb vírusvédelem sem ér semmit, ha a felhasználó nem ért hozzá. Ugyanezt a szoftvert telepíettem egy ismerősnél teljesen friss rendszerre, beállítottam megfelelően, másnap szóltak, hogy rossz a gép, megnéztem kb. 20 vírus volt rajta. Csak a jóismerősi viszony mentette meg őket egy lecseszéstől. Egyszerűen nemtudom elképzelni milyen oldalakon járhattak 1 nap alatt, hogy ennyi mindent összeszedtek. Nekm évek alatt nem sikerült ennyit összeszednem, pedig nem tagadom, járkálok weboldalakon amiken talán nem kellene.

2010. okt. 10. 23:12
 46/50 A kérdező kommentje:
én nekem is volt est de azzal is kaptam vírust de nem tudta mindig ki irtani a Kaspersky meg igen
2010. okt. 11. 11:02
 47/50 anonim ***** válasza:

16:16-os

A vírusírtót gondoltam fizetősnek, de nyilván azért sem kell fizetni, csak ne legyen free. De mindenki azt használ, amit akar, csak aztán meg majd ne csodálkozzon...

2010. okt. 11. 11:26
 48/50 anonim ***** válasza:
23 12: én is így jártam az egyik haverommal. Teljesen új Windows7-re telepítettem a valódi licenszes ESET Smart Securityt, még frissitettem is neki 4.2-re. Tűzfalat beállítottam, frissités beállítva, minden rendben. Két nappal később hozza a laptopot, hogy lelassult, biztosan rossz az ESET. Öreganyád térde kalácsa! Mit csinált? Összevissza mindenféle megbízhatatlan oldalakon mászkált és hiába kiabált az ESS, kikapcsolta. Aki ennyire lúzer, annak hiába van a legjobb védelem a gépén, tele lesz trójaival. Fejben dőlnek el a dolgok.
2010. okt. 11. 13:28
 49/50 A kérdező kommentje:
ez igaz én soha nem szoktam kikapcsolni csak ha licenc kódot keresek
2010. okt. 11. 16:58
 50/50 anonim ***** válasza:

Sokkal biztonságosabb egy free vírusirtó,mint egy crackelt/kalózkulcsos stb.

A free-shareware összehasonlítás onnantól veszti értelmét,hogy a fizetőset nem vetted meg.

2010. okt. 11. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!