Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tii milyen vírus irtót használ...

Tii milyen vírus irtót használt ok és mért?

Figyelt kérdés

én Kaspersky Internet Security 2011 használom az indok ok itt vannak [link]

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 6. 18:00
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
Az hogy ennyi vírusod van az elég gáz, érdekes oldalakon járhatsz. Mellesleg teljesen mindegy mit használsz, vírust mindenképpen bekapod, ha akar akkor is felmegy a gépedre a vírusirtó az csak mellékes, hogy azért legyen mégis valami. Amúgy én Avastot.
2010. okt. 6. 18:05
 2/50 bp1985 ***** válasza:
Én is avastot, de ennyi vírus még soha nem volt nekem. Hol járkálsz te, hogy ennyi vírusod van?
2010. okt. 6. 18:11
 3/50 anonim ***** válasza:
A Kaspersky használata mellet ennyi vírust bekaptál? Hát lehet akkor mégsem olyan jó, Avast használok és teljesen megvagyok elégedve vele főleg ezek láttán.
2010. okt. 6. 18:24
 4/50 anonim ***** válasza:

Én avast!-ot, de egy nagy rakás sz****r. Most gondolkozom, hogy hogyan lenne a legcélszerűbb NOD-ot használni: újságos kóddal, havi újratelepítéssel, vagy esetleg keresgéljek az oldalukon; reménykedjek, és lesz 0FT-os kedvezmény?

Ja, amúgy az avast!-tal problémák, hogy ne csak érvek nélkül beszéljek a levegőbe:

- A heurisztikája iszonyat gyenge. A viselkedés alapú védelme is - utóbbi nem is működik x64 alatt.

Fentiek miatt nem ismeri fel a 0. napi kártevőket. Hallottam már jópár vírusirtóról, és láttam már sok házi tesztet, s a vadiúj kártevőket az avast! fogja a legkevésbé mindközül.

Lassan kerülnek bele az adatbázisába a kártevők. Ha emailben küldöd nekik vagy a karanténon át, pár héten belül esetleg bekerült az adatbázisba...

Az Av-Comparatives olyan tesztjeiben, ahol y hó x-eéig gyűjtik a kártevőket, és 10 nap múlva kezdik a tesztet, jól szerepel. De ez mindössze az adatbázis.

Ha két héten belüli malware-t kapsz be, akkor "szívtad".

2010. okt. 6. 18:24
 5/50 A kérdező kommentje:
elsőnek ezeket azért tetem fel hogy meg mutassam hogy milyen jó Kaspersky és az ott a nincsen bajom és mindet ki írt
2010. okt. 6. 18:33
 6/50 A kérdező kommentje:
de azt el felejtem mondani hogy ez a heti jelentésem
2010. okt. 6. 18:44
 7/50 anonim ***** válasza:

Nekem upc smart guard van és meg vagyok vele nagyon elégedve.

Van hozzá tűz fal,Anti-Spyware,spam szűrő,Deep guard.

Mióta ezt használom nincs se vírusom,se kém program se semmi.

2010. okt. 6. 18:48
 8/50 bp1985 ***** válasza:
64 bites win7 megy a gépemen, gond nélkül fut az avast is. Aki írt, hogy sz@r, az nem tudja max beállítani. Egy nodos gépre ráakok egy avastot, nem győzi a vírusokat írtani.
2010. okt. 6. 19:04
 9/50 A kérdező kommentje:
én nekem avast volt és olyan dolgokat nem vet észre amit a Kaspersky igen
2010. okt. 6. 19:17
 10/50 A kérdező kommentje:
nekem 32 bites win7 van ultimate
2010. okt. 6. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!