Tii milyen vírus irtót használt ok és mért?
Én avast!-ot, de egy nagy rakás sz****r. Most gondolkozom, hogy hogyan lenne a legcélszerűbb NOD-ot használni: újságos kóddal, havi újratelepítéssel, vagy esetleg keresgéljek az oldalukon; reménykedjek, és lesz 0FT-os kedvezmény?
Ja, amúgy az avast!-tal problémák, hogy ne csak érvek nélkül beszéljek a levegőbe:
- A heurisztikája iszonyat gyenge. A viselkedés alapú védelme is - utóbbi nem is működik x64 alatt.
Fentiek miatt nem ismeri fel a 0. napi kártevőket. Hallottam már jópár vírusirtóról, és láttam már sok házi tesztet, s a vadiúj kártevőket az avast! fogja a legkevésbé mindközül.
Lassan kerülnek bele az adatbázisába a kártevők. Ha emailben küldöd nekik vagy a karanténon át, pár héten belül esetleg bekerült az adatbázisba...
Az Av-Comparatives olyan tesztjeiben, ahol y hó x-eéig gyűjtik a kártevőket, és 10 nap múlva kezdik a tesztet, jól szerepel. De ez mindössze az adatbázis.
Ha két héten belüli malware-t kapsz be, akkor "szívtad".
Nekem upc smart guard van és meg vagyok vele nagyon elégedve.
Van hozzá tűz fal,Anti-Spyware,spam szűrő,Deep guard.
Mióta ezt használom nincs se vírusom,se kém program se semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!