Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tii milyen vírus irtót használ...

Tii milyen vírus irtót használt ok és mért?

Figyelt kérdés

én Kaspersky Internet Security 2011 használom az indok ok itt vannak [link]

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 6. 18:00
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Nem csupán f*kázom, hanem tényeket írok le.

Nem zavar, hogy ingyenes, sőt, EZÉRT becsülöm is a fejlesztőt, amiért ingyen ennyi "fícsört" ad.

De ettől függetlenül a felismerése elég ramaty.

2010. okt. 7. 22:24
 32/50 bp1985 ***** válasza:
Van fizetős része is, csak olvass utána. Enny vírusom, mint a képeken látható, soha nem volt avasttal. Lehet, hogy nem járkálok minden ramaty oldalon, vagy be tudom állítani normálisan az avastot, nem tudom. Ellenben eset termékkel volt már nem is 1 vírusom, és az is frissítette magát. Igaz, h nem naponta, mint avast, de naprakész volt, amennyire lehet. Én nem sajnálom a pénzt ilyenekre, főleg nem védelemre. Se sw, se hardware téren.
2010. okt. 7. 23:04
 33/50 anonim ***** válasza:

Nekem 20-szor ennyi vírusom volt avast! mellett - mondjuk AKKOR nagyobb részben az én hibámból. Nem muszáj elhinni, de ettől függetlenül így volt, csak tudom, mi indította el az érdeklődésemet a téma iránt...

Amúgy tudom, hogy van fizetős verziója, sőt, azt is, hogy van Internet Security-je is.

2010. okt. 7. 23:14
 34/50 bp1985 ***** válasza:
Na látod, a te hibádból volt vírusod, nem azért, mert nem jó az avast. Innentől kezdve meg van tárgyalva minden. Jó kis vitatéma lett a kérdésből:):)):
2010. okt. 7. 23:31
 35/50 anonim ***** válasza:
Emberek! ezeknek a teszteknek nem lehet hinni,azt írják a legjobbnak, aki pénzeli őket. ennyi...
2010. okt. 8. 14:56
 36/50 anonim ***** válasza:

De akkor legalább jelzett. Az én hibám volt a vírus, de jelzett rá az irtó.

Viszont őrült sok helyről hallom, hogy nem is jelez a vírusra. Na most akkor?

2010. okt. 8. 16:33
 37/50 anonim ***** válasza:
2010. okt. 8. 16:35
 38/50 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki,hogy hadjáratot indítottál az avast ellen.:)

De:

1.Senki sem tudja,hogy nem te írtad-e ki a kérdést,legfeljebb a fórum moderátorai.Nem állítom,hogy te voltál,de érdekes az időpont egybeesés.

2.Azért,mert valaki vírust kapott avast-tal,még nem biztos,hogy ez egy rossz védelmi rendszer.Sokan kapnak más szoftver mellett is vírust,sokszor a saját hibájukból.Tökéletes védelem ugyanis nincs,nem is volt és nem is lesz soha.

3.Az is lehet,hogy ez nem egy vírus,manapság egyébként sem jellemzőek a hagyományos értelemben vett kártevők,sokkal inkább a kémszoftverek,úgymint trójaiak,spyware-ek.A legtöbb vírusfertőzést nem is veszik észre,pedig közben rég egy zombihálózat része lett a gépük,és spam-mel ezerrel mindenfelé.Maga a windows is egy eléggé sérülékeny oprendszer,vírus sem kell mindig,hogy tönkremenjen.

2010. okt. 8. 17:27
 39/50 anonim ***** válasza:
Nem én tettem fel a kérdést, hanem találtam.
2010. okt. 8. 17:32
 40/50 anonim válasza:

Avast!-ot használok, és nekem bevált.

Nem kell mindenféle sz@rt megnyitni, amiről nem tudjuk, hogy mi az, és nem lesz vírusos a gépünk. :)

2010. okt. 8. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!