Tii milyen vírus irtót használt ok és mért?
Nem csupán f*kázom, hanem tényeket írok le.
Nem zavar, hogy ingyenes, sőt, EZÉRT becsülöm is a fejlesztőt, amiért ingyen ennyi "fícsört" ad.
De ettől függetlenül a felismerése elég ramaty.
Nekem 20-szor ennyi vírusom volt avast! mellett - mondjuk AKKOR nagyobb részben az én hibámból. Nem muszáj elhinni, de ettől függetlenül így volt, csak tudom, mi indította el az érdeklődésemet a téma iránt...
Amúgy tudom, hogy van fizetős verziója, sőt, azt is, hogy van Internet Security-je is.
De akkor legalább jelzett. Az én hibám volt a vírus, de jelzett rá az irtó.
Viszont őrült sok helyről hallom, hogy nem is jelez a vírusra. Na most akkor?
Úgy néz ki,hogy hadjáratot indítottál az avast ellen.:)
De:
1.Senki sem tudja,hogy nem te írtad-e ki a kérdést,legfeljebb a fórum moderátorai.Nem állítom,hogy te voltál,de érdekes az időpont egybeesés.
2.Azért,mert valaki vírust kapott avast-tal,még nem biztos,hogy ez egy rossz védelmi rendszer.Sokan kapnak más szoftver mellett is vírust,sokszor a saját hibájukból.Tökéletes védelem ugyanis nincs,nem is volt és nem is lesz soha.
3.Az is lehet,hogy ez nem egy vírus,manapság egyébként sem jellemzőek a hagyományos értelemben vett kártevők,sokkal inkább a kémszoftverek,úgymint trójaiak,spyware-ek.A legtöbb vírusfertőzést nem is veszik észre,pedig közben rég egy zombihálózat része lett a gépük,és spam-mel ezerrel mindenfelé.Maga a windows is egy eléggé sérülékeny oprendszer,vírus sem kell mindig,hogy tönkremenjen.
Avast!-ot használok, és nekem bevált.
Nem kell mindenféle sz@rt megnyitni, amiről nem tudjuk, hogy mi az, és nem lesz vírusos a gépünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!