Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tii milyen vírus irtót használ...

Tii milyen vírus irtót használt ok és mért?

Figyelt kérdés

én Kaspersky Internet Security 2011 használom az indok ok itt vannak [link]

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 6. 18:00
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

A NOD az, amit jól be kell állítani, mert alapbeállításokkal alapszintű védelmet ad csak. Az oldalukon is vannak leírások a beállításokat illetően, pl. a kiterjesztett heurisztikát be kell kapcsolni.

Egyébként eredeti NOD2-t kell használni, az jó beállításokkal meg fogja védeni a gépet.

Az avast!-nak nincsenek a védelem szintjét illető beállításai, ill. kevés. Ha a heurisztikát mind a hat (32bites rendszeren 7) védelmen max-ra állítod, azzal nem érsz el semmi változást.

Gyenge vírusirtó, a középmezőnyt se éri el szerintem.

2010. okt. 6. 19:23
 12/50 anonim ***** válasza:

A NOD az, amit jól be kell állítani, mert alapbeállításokkal alapszintű védelmet ad csak. Az oldalukon is vannak leírások a beállításokat illetően, pl. a kiterjesztett heurisztikát be kell kapcsolni.

Egyébként eredeti NOD2-t kell használni, az jó beállításokkal meg fogja védeni a gépet.

Az avast!-nak nincsenek a védelem szintjét illető beállításai, ill. kevés. Ha a heurisztikát mind a hat (32bites rendszeren 7) védelmen max-ra állítod, azzal nem érsz el semmi változást.

Gyenge vírusirtó, a középmezőnyt se éri el..

2010. okt. 6. 19:23
 13/50 anonim ***** válasza:
Valaki jelentsen a modoknak... Véletlen duplikáztam.
2010. okt. 6. 19:24
 14/50 bp1985 ***** válasza:
Vírusírtó teszten avast jobb helyen van, mint nod. Utána is járhatsz.
2010. okt. 6. 19:28
 15/50 anonim ***** válasza:

Akkor leírom konkrétan:

Augusztus 6-áig gyűjtötte az Av-Comparatives a kártevőket, 16-án frissítette az adatbázisokat, és akkor tesztelt sok mintán.

A gyakorlatban édes mindegy tulajdonképpen, hogy a tök régi vírusokat hogyan fogja az avast. Az új (viszonylag új) kártevőket nem fogja. És ez a baj.

Az Av-Comparatives on-demand tesztjein már sz*rul szerepel az avast, utolsók között. Ennek is utána lehet nézni. ;)

Minden vírusirtónak van speciális technológiája (vagy legalább jó, és x64en is működő viselkedéselemzője), amely legalább futtatáskor már kiszűri azokat a kártevőket, amelyek az adatbázisban egyébként még nem szerepelnek.

2010. okt. 6. 19:32
 16/50 anonim ***** válasza:

Semmilyet, mert windows-t sem használok.

Egyébként a vírusirtó tesztekben legális példányokat versenyeztetnek. Onnan értelmét veszti egy vírusirtó, hogy crack-elt.

2010. okt. 6. 20:53
 17/50 anonim ***** válasza:
Avastot használok. Tudom, hogy nem a legjobb, de úgy vagyok vele, hogy legalább a gép védelme legyen legális...
2010. okt. 6. 20:56
 18/50 anonim ***** válasza:

Legálisan NOD32, újságos kóddal:

[link]

2010. okt. 6. 20:58
 19/50 anonim ***** válasza:
[OFF]A NOD32 egy fizetős termék. Hogyan lehetne már legális ha nem fizetsz érte?
2010. okt. 6. 22:31
 20/50 anonim ***** válasza:
Újságos kóddal... (amihez ingyen is hozzájutsz)
2010. okt. 6. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!