Valóban igaz az, hogy kékhalált okoz a legújabb windows frissítés? Mit csináljak akkor, ha majd nem enged kikapcsolni frissítés nélkül?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek a számítógépekhez, és félek.2022. dec. 26. 18:44
1/7 anonim válasza:
Okozhat egyes gépeken. A frissítések beállításában manuálisan 7 napra szüneteltetni lehet a frissítéseket, a speciális almenüben további 35 nappal kitolható.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2022. dec. 26. 19:05
3/7 anonim válasza:
Én pár hónapja leállítottam, a notebook félórai gondolkodás után kijavította, de igrum-burgum, ilyet nem szabad csinálni stb. szöveggel. Nem lett semmi baja.
4/7 anonim válasza:
Szerintem azóta már rég kijavították.
5/7 anonim válasza:
Én is olvastam az erről szóló hírt, de már az után, hogy lefutott az ominózus frissítés.
Kutya baja nem volt a laptopomnak a hibát tartalmazó frissítés után sem.
6/7 anonim válasza:
Ez pontosan milyen frissítés? Én pár napja folyamatosan kékhalált kapok.(bekapcsoláskor)
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!