Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudom kikapcsolni az...

Hogy tudom kikapcsolni az autómatikus frissítést windows7-nél?

Figyelt kérdés
nem eredeti a verzió és aztmondták, ha a windows loadert letöltöm, ki kell kapcsolni az autómatikus frissítést.
2010. szept. 30. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kell kikapcsolni, csak körültekintően kell telepíteni a frissítéseket. A lentebb linkelt kérdésnél a 09-24 14:08 és 09-24 15:41-es válaszokat én írtam. Ugyanúgy érvényes Win7-re is. Ha nem győztelek meg, kikapcsolás: Vezérlőpult/Windows Update. Bal oldalon "Beállítások módosítása" majd kiválasztod, hogy "Soha ne keressen frissítéseket..." és legalul OK.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..

2010. szept. 30. 21:20
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi!inkább kikapcsoltam biztos ami biztos alapon
2010. szept. 30. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne kapcsold ki!

"köszi!inkább kikapcsoltam biztos ami biztos alapon"

Hát egy dologban egészen biztosra mentél. Így garantáltan hiányos lesz a rendszered biztonsági szempontból.

2010. okt. 1. 02:18
 4/6 anonim válasza:
Szerintem se kapcsold ki állítsd be úgy hogy ne automatikussan települjön.Mikor talál új frissítéseket használd az egyéni telepítést itt van rá lehetőséged hogy kiválaszd melyik frissítést akarod telepíteni.
2010. okt. 1. 04:31
 5/6 A kérdező kommentje:
de az nem baj hogy windows loadert telepítettem rá?
2010. okt. 1. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem baj, nálam is azzal van aktiválva a rendszer. Mindössze körültekintően kell a frissítéseket telepíteni.
2010. okt. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!