Eset NOD32 vírusírtót vásároltam a laptopomra. Hogy tudom a frissítéseket kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Ez a vírusírtó számomra megbízhatónak bizonyult, több gépen is ezt használom, így a laptopomra is ezt vásároltam. Viszont annyi gond akadt a laptopnál, hogy a vírusírtó frissítésekor az i5 5.generációs proci és a 8gb ram 50%-ig (néha több is) ki van használva, ilyenkor meg kell várnom míg frissít és újra kell indítani a laptopom.
Ezt hogy tudom kiküszöbölni?
2020. aug. 25. 13:25
1/5 anonim válasza:
Volt nekem is, ha jól emlékszem le lehet tiltani az automatikus frissítést a menüjében.
3/5 belapus válasza:
Ott valami más gond lehet.Nálam kb. 1 perc az adatbázis frissítése rendszerinduláskor, majd 2 óránként újabb 1-1 perc.Így állítottam be.
Újraindítás csak akkor van, amikor a verziószám frissül, de azt is csak akkor észlelem, amikor megjelenik a párbeszéd-panel.( i3, 8 GB )
Igen, valóban letiltható a frissítés a beállítások között, de akkor már egyszerűbb uninstallálni.
4/5 anonim válasza:
Érdekes, nekem az Eset Internet Security sem teszi ezt. A laptopom hét éves és tele van. De nem lassú. Szoktad tisztitani Wise-vel? Esetleg van a böngészőben uBock? Szoktad töredezettség mentesiteni?
5/5 Alex Fly válasza:
De minek akarnád letiltani a frissítéseket? Akkor már akár uninstallálhatod is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!