A Microsoft Security Essentials programban hol lehet kikapcsolni az automatikus frissítést, hogy manuálisan frissíthessem?
A licencet még a 4-esre vettem meg 3 évre, és 5 gépre. Amikor lejárt, automatikusan küldték a számlát, fizettem és működött tovább. Sok éven át használtam.
Az adatfrissítést nem próbáltam soha kikapcsolni. De a programnál időnként feldobta, hogy van újabb verzió. Mivel megszoktam az éppen használtat, nem akartam átténi az újabbra. Mindig azt válaszoltam, hogy nem. Ezt elfogadta 10-15 alkalommal. Aztán egyszer csak kérdezés nélkül frissítette. Letöröltem, és újra feltettem a régit, ment néhány hétig, aztán megint elkezdett figyelmeztetni, hogy van újabb, és egy idő után kérdezés nélkül ismét frissített.
Annyit fűznék még hozzá a kérdésemhez amelyet az első igen tisztelt válaszoló megválaszolt (míg a másik kettő nem nagyon szólt hozzá érdemben a témához...), hogy LOGIKAILAG érthetetlen a téma hiszen ha nem lehet az automatikus frissítést kikapcsolni (és nem lehet mint megválaszolták!) akkor miért lehet (mert lehet!) manuálisan frissíteni? Ez így LOGIKAILAG nonszensz...
Mindegy, a lényeg az, hogy az automatikus frissítést nem lehet kikapcsolni de lehet manuálisan is frissíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!