Újra telepitettem a windowst (Win 10 Home) de termékkulcsot kér. Miért?
Egy hónapja újra raktuk a gépet mert tele volt szeméttel. Rá egy hétre felugrott egy ablak,hogy
- A Windows licence hamarosan lejár,aktiválnia kell a Windowst a Gépházban!
Eddig aktiv volt 6 évig,de már nem!?
Gépházba: A winsowst a szervezet aktiválási szolgáltatásával aktiválták
Valaki tudja a titkot? Mit tegyek?
Elsőnek aki telepítette, nem legális módszerrel aktiválta.
Gondolom valami KMS aktivátorral, ami a neten keresztül egy tört KMS szerver segítségével aktiválta. Ugyanis írtja is "szervezet aktiválási szolgáltatásával aktiválták". A mennyiségi licences KMS aktiválást fél évente meg kell ismételni. Neked ezt a háttérbe elintézte eddig az kalóz aktivátor program, anélkül hogy bármi feltűnt volna.
Újratelepítés után viszont ez a program értelem szerűen törlődött, ezért kér most megint aktiválást.
1 esnek. Amikor bejött a win 8 legalizáltam a windowst,ergó legális igaz nem vásárolt. Mi több meg is venném de miért ha már egyszer legalizálták?!
4 es,neked van igazad erre nem is gondoltam! Egyébként ha megveszem a win10 home t akkor megint újbúl kell rakni a windowst?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!