Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Újra telepitettem a windowst...

Újra telepitettem a windowst (Win 10 Home) de termékkulcsot kér. Miért?

Figyelt kérdés

Egy hónapja újra raktuk a gépet mert tele volt szeméttel. Rá egy hétre felugrott egy ablak,hogy

- A Windows licence hamarosan lejár,aktiválnia kell a Windowst a Gépházban!

Eddig aktiv volt 6 évig,de már nem!?

Gépházba: A winsowst a szervezet aktiválási szolgáltatásával aktiválták

Valaki tudja a titkot? Mit tegyek?

2022. dec. 18. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Meg kéne vásárolni.
2022. dec. 18. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Tölts le egy loadert nCore-ról, és kövesd az utasításokat! (Mindjárt jön valami nagyokos, hogy azok veszélyesek meg vírusosak, de nem azok. Ami veszélyes, azt rövid úton törlik onnan.)
2022. dec. 18. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
És nem pro verzió volt régebben, mert az számít? Ha pro volt, azt kell telepíteni, akkor nem fog nyaggatni.
2022. dec. 18. 20:33
 4/6 P.O.C. ***** válasza:
100%

Elsőnek aki telepítette, nem legális módszerrel aktiválta.

Gondolom valami KMS aktivátorral, ami a neten keresztül egy tört KMS szerver segítségével aktiválta. Ugyanis írtja is "szervezet aktiválási szolgáltatásával aktiválták". A mennyiségi licences KMS aktiválást fél évente meg kell ismételni. Neked ezt a háttérbe elintézte eddig az kalóz aktivátor program, anélkül hogy bármi feltűnt volna.

Újratelepítés után viszont ez a program értelem szerűen törlődött, ezért kér most megint aktiválást.

2022. dec. 18. 21:02
 5/6 A kérdező kommentje:

1 esnek. Amikor bejött a win 8 legalizáltam a windowst,ergó legális igaz nem vásárolt. Mi több meg is venném de miért ha már egyszer legalizálták?!

4 es,neked van igazad erre nem is gondoltam! Egyébként ha megveszem a win10 home t akkor megint újbúl kell rakni a windowst?

2022. dec. 19. 10:40
 6/6 P.O.C. ***** válasza:
Nem kell, amennyiben nem pistike verziót telepítettél, hanem a Microsoft oldaláról töltötted le a telepítőt.
2022. dec. 19. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!