Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy van az hogy a laptop még...

Hogy van az hogy a laptop még akkor is elkezd zúgni, amikor még be sem vagyok lépve semmilyen felhasználói fiókba?

Figyelt kérdés

Otthagyom a gépet 5 percre és már maxon zúg. Mi a jó istent csinál állandóan a háttérbe?

A virusirtó nem lehet hiszen azt csak akkor indithatja el ha be vagyok lépve a felhasználói fiókomba amire telepitettem.

Kicsit idegesitő, hogy állandóan kutakodnak a gépemen amit csak internetezésre használok és nincsenek rajta új felhasználó fájlok sosem.

2021. nov. 21. 12:32
 1/10 A kérdező kommentje:

és látszik hogy totál programozottan indul el és nem a gép melegszik...

egyszer csak elindul a folyamat, kimérhetném hány percen belül és elkezdi járatni a cpu-t

persze semmilyen felhasználói folymat nem mutat aktivitást, tehát ez iylen winfos háttér matatás

csak tudnám hogy miért kell leélni a gépemet.

2021. nov. 21. 12:37
 2/10 anonim ***** válasza:

"A virusirtó nem lehet hiszen azt csak akkor indithatja el ha be vagyok lépve a felhasználói fiókomba amire telepitettem."

Ezt meg honnan vetted?

Amúgy fut a háttérben a töredezettség-mentesítés. Vagy Bitcoint bányásznak a gépeddel.

2021. nov. 21. 12:45
 3/10 A kérdező kommentje:

ssd-nél már nem töredezettségmentesit a winfos

akkor is ezt csinálta a winfos amikor még nem volt bitcoin

de az nyilvánvaló és én sem csinálnám másképpen, ha az irányitásom alatt lenne több 100 millió gép, szóval én is akkro elosztott számitási hálózatot csinálnék belőlük és a felhasználó villanyszámláján és internetén dolgoztatnék

2021. nov. 21. 12:48
 4/10 A kérdező kommentje:
csak ugy mondjuk kicsit felháboritó hogy én kifizettem a windows licenszemet. tehát nem ingyen kaptam
2021. nov. 21. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez bizos amolyan zúgós laptop..
2021. nov. 21. 12:54
 6/10 Robivosi ***** válasza:

Kapcsold ki a routert. Csak ezután kapcsold be a gépet. Ha felzúg, akkor lehet program, de lehet hardver is.

A felhasználói fiókodba nem tudsz programot telepíteni, az csak egy azonosításra szolgál.

2021. nov. 21. 12:55
 7/10 A kérdező kommentje:

szóval ha van két felhasználói fiókom, ahol az egyikben a startupban van 20 program, a másik fiókban meg 30 másik, akkor egyszerre elindul mint az 50 mielőtt belépnék bármelyikbe?

érdekes...

de ez egy hp probook g5 14 colos, de a munkában ugyanez csinálja az xps15 is, meg ezt csinálta a régi laptopom is.

kicsit már unalmas.

mint ahogy az is hogy az asztali cad-es workstationon is abban a pillanatban elkezd pörögni az SSD ahogy 1 méternél távolabb megyek a géptől

2021. nov. 21. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Vegyél helyette tabletet..!
2021. nov. 21. 13:02
 9/10 A kérdező kommentje:

van egy ipad minim, de az mégiscsak nem az igazi

meg nekem nem csak officeból áll a munkám

2021. nov. 21. 13:04
 10/10 A kérdező kommentje:
meg izé....jöhet a mac felsőbbrendűség csak amikor tojást lehetne sütni a meghypeolt m1 macbookon az elég vicces, csak hogy be ne kelljen kapcsolni a hütést mert az milyen már hogy zúg egy laptop.
2021. nov. 21. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!