Windows 8.1 jelszót megkerülni hogyan lehet?
Szia.
Igen elvileg van rá megoldás, de a legegyszerübb módszer az ha kinullázod a jelszót : [link]
Sok sikert.
üdv.
Igen csodás, bonyolult és értelmetlen megoldásokat sikerült linkelni #1-nek és a fogalmazása is erősen félreérthető.
Se megkerülni, se megváltoztatni nem lehet: KIÜTNI (üresre) lehet.
De ehhez elég egy Hiren's cd, nemkell mindenféle varázslatos boot USB kulcsot gyártani. Nameg nembaj, ha az emberfia megérti azt a pár kérdést, amit a program feltesz angolul.
Kedves Utólsó!
Gondolom nekem szántad azt amit irtál és nem az #1-es válaszolónak : "Igen csodás, bonyolult és értelmetlen megoldásokat sikerült linkelni #1-nek és a fogalmazása is erősen félreérthető. "
Egy egyszerű google keresést linkeltem, nem tudom mi vele a gond. Ugyanúgy nem tudom mi nem tetszik a megfogalmazásomban.
"Se megkerülni, se megváltoztatni nem lehet: KIÜTNI (üresre) lehet. "
A fenti kijelentés ebben a formában nem igaz, ha tudsz bootolni a gépén külső eszközről (CD/pendrive) akkor megkerülni, és megváltoztatni is meglehet a windows jelszót.
Elég csak a linkelt google keresés első találatát elolvasni, ott a a második módszer a "Kon-Boot" program, de ezen kivül van még más módszer is, arra, hogy megkerüld vagy átird a jelszót.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!