Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tableten beállítodott alkalmaz...

Tableten beállítodott alkalmazászárolás, CM applock mód. Hogy lehet kikapcsolni? Nem állítottam be, így nem tudom a jelszót sem. Semmit sem enged megnyitni.

Figyelt kérdés

#Alkalmazászárolás #CM AppLock
2018. febr. 5. 18:27
 1/2 anonim válasza:
Töröld le a Clean Mastert. Ha nem jegyzed meg a jelszavat, nem tudom, minek állítod be
2018. febr. 10. 11:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Mint írtam,nem állítottam be,bekapcsoltam a gépet és zárolva volt azóta kiderült vírus volt,a beállításokat sem tudtam megnyitni semmit nem engedett. Kaptam normális segitséget, nem ilyen okoskodást mint tőled aki még a kérdést sem olvastad el rendesen,a szemedben a másik idióta. Vissza kellett állítani a gyári beállítást,a műveletet teljesen a ki-be kapcsoló gombbal kellett navigálni. Legközelebb úgy válaszolj bármire ha érted is a kérdést.
2018. febr. 11. 07:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!