Hol lehet jelszót beállítani a megosztásra kínált mappákhoz?
Figyelt kérdés
Szeretném megosztani a mappákat a hálózaton keresztül vagyis lényegében a laptopról szeretném elérni azt ami az asztali gépemen található...és ezeket a megosztott mappákat szeretném jelszóval levédeni, de nem találom sehol sem, hogy hol lehet ezt beállítani, ha egyáltalán lehetséges..eléggé paranoiás vagyok és mivel, úgy vagyok csatlakozva az nethez, hogy valakin keresztül (+ sok másik emberrel együtt) ezért szeretném a jelszavat, még ha más IP-k is vannak kiosztva, ez akkor is megnyugtatna engem..2016. febr. 27. 03:45
1/2 anonim válasza:
Vezérlőpult\Hálózat és internet\Otthoni csoport -> Otthoni csoport jelszavának megtekintése
Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati és megosztási központ\Speciális megosztási beállítások -> Megosztás jelszavas védelemmel
2/2 A kérdező kommentje:
Na most az a helyzet, hogy az asztali gépen win7, míg a laptopon win8 van telepítve...és amikor megakarom osztani akkor kéri a felhasználónevet is a laptopon..oda pedig nem tudom mit írjak be...ha jól tudom ez az otthoni csoport opció csak a win7-el rendelkező gépeken működik...
2016. febr. 27. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!