Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows visszaállítása,...

Windows visszaállítása, fájlok visszatérnek, vissza tudom állítani? többi lent!

Figyelt kérdés
Újra telepítettem a windowst ezzel formázva a meghajtót, viszont meghagytam a helyreállítás partíciót, azokhoz nem nyúltam. Most újratelepített windowsnál jöttem rá, hogy pár fontos dolgom nem lett kimentve így az windows újrtatelepítésnél elveszett. Van esély rá, hogy vissza tudom állítani az előző állapotát a gépemnek még a windows újra telepítés előtről?

2021. nov. 8. 10:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem általánosságban esély mindig van, az meg, hogy a Te konkrét helyzetedben van-e, az azon múlik, hogy miről készült - akár a háttérben - biztonsági mentés, vagy mit tud visszahozni esetleg valamilyen recovery szoftver.

Milyen Windows? Windows 95? Windows 98? Windows XP? Windows 7? Windows 8? Windows 10? Windows 11?

2021. nov. 8. 10:39
 2/12 anonim ***** válasza:
esetleg Windows Vista?
2021. nov. 8. 10:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Windows 10-ről van szó. Meglévő windows 10 C meghajtó formázásra lett telepítve újra a windows 10 mellette voltak még partíciók amik nem lettek bántva. Az előző windows 10 visszaállítására kellene megoldás.
2021. nov. 8. 10:42
 4/12 anonim ***** válasza:

"Van esély rá, hogy vissza tudom állítani az előző állapotát a gépemnek még a windows újra telepítés előtről?"

Nincs, hacsak nem készítettél róla teljes biztonsági mentést újratelepítés előtt. A helyreállítás partíció arra van, hogy a bolti/vásárláskori állapotba állítsd vissza a gépet.

Esetleg egy adatvisszaállító szoftverrel (recuva, getdataback, stb) ránézhetsz a lemezre, mit talál még rajta, ami nem lett felülírva. Ha szerencséd van és a lemez egy "távoli eldugott sarkában" érintetlenül megtalálja azt a "pár fontos dolgot"...

2021. nov. 8. 10:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem sok esély van rá, valszleg felül lettek írva az adatok. Ilyenkor kell elővenni a biztonsági másolatból (amit nyilvánvalóan csináltál, hszen a fontos adatokról az ember biztonsági másolatot készít). Ha nincs biztonsági mentésed, akkor azok nem voltak fontos adatok.
2021. nov. 8. 11:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Illetve ha fontos adatok is voltak (valójában: lettek volna), akkor vagy van róla mentésed (felhőben, pendrive-on, külső héttértárolón, bárhol), vagy ha nincs, akkor fújhatod.
2021. nov. 8. 11:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem nincs róla, mivel jelen esetbe fontos adat az az outlook névjegyzékem volt ami 300-400 email. Eszembe se volt, hogy ezt nem szinkronizálja semmi és csak helyi gépen tárolódik...Leveleim imap protokol miatt visszaszinkronizálódtak de a kontaktom sajnos helyi gépen tárolódott ami jelene esetbe eszembe se jutott. Ezt akartam volna visszahozni, hátha egy recovery progi megtalálja...
2021. nov. 8. 11:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Én az e-mail szolgáltatódnál érdeklődnék. Ha nekik - webes felületen, vagy akár a szerverükön - megvan, akkor nyilván biztos van az a pénz, aminek ellenében visszatöltheted... (ha hatóság kérné valamilyen büntetőügyi feljelentés alapján, nekik pedig természetesen alighanem ingyen is kiadnák)
2021. nov. 8. 11:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Az Outlook egy vacak levelező, mindig is az volt. De egyébként van rá program, hogy újratelepítés előtt mindent, de tényleg mindent lements majd utána visszaállítsd.

Mikor én még vállaltam ilyen újratelepítéseket, akkor mindig Transwiz-t használtam: [link]

Letöltöd, elindítod, lementi egy file-ba az egész profilt. Újratelepíted a Windowst, felrakod a programokat, utána ezzel visszaállítasz mindent. Beállítások, háttérkép, outlook profil és névjegyek, böngészőadatok, minden.

Egyébként miért nem Google névjegyzéket használsz?

2021. nov. 8. 11:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Sajnos a google névjegyzék GDPR-nak nem felel meg az én esetembe :)
2021. nov. 8. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!