Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows 10 frissités után nem...

Sajt.D kérdése:

Windows 10 frissités után nem akar betölteni, utána minden frissitéssel kapcsolatos dolgot visszaállít. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
(Nem voltam benne biztos hova rakjam ezt a kérdést) Egy pár hete próbálkozok frissiteni windows 10-zet, de nem hajlandó működni is utána magától vissza állitja a frissités változtatásait. A windows 10 amit én használok eredetileg crack volt és utána aktiváltam, lehet ez a probléma? Ötletek?
2021. jún. 4. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

keresőmező > cmd > Futtatás rendszergazdaként (jobb oldalon kiválasztod) > másold ki a következő parancsot és illeszd be a parancsor ablakába:

SC config trustedinstaller start = auto

nyomj Enter-t > másold ki a következő parancsot is és illeszd be a parancsor ablakába:

dism / online / cleanup-image / restorehealth

nyomj Enter-t > indítsd újra a gépet > próbáld meg működik-e a frissítés telepítése

Ha nem működne a fenti megoldás, nézz rá ezekre:

A Windows 10 frissítésével kapcsolatos hibaelhárítás [link]

Segítség kérése a Windows 10-zel kapcsolatos frissítési és telepítési hibákhoz [link]

2021. jún. 4. 14:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Élet mentő vagy!
2021. jún. 4. 14:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Uhh nem vagyok benne biztos hogy ez mit jelent, eltudnád mondani? [link]
2021. jún. 4. 14:24
 4/12 A kérdező kommentje:
A második parancsnál ezt írta ki [link]
2021. jún. 4. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Akkor ugyanúgy rendszergazda parancssorba, majd Enter:

sfc /scannow

Ez eltart egy kis ideig (pár perc a lemez méretétől függően), ha kész, akkor ezeket egyenként, nyomj Entert minden sor után:

net stop bits

net stop wuauserv

net stop cryptSvc

net stop msiserver

rd C:\Windows\SoftwareDistribution /q /s

rd C:\Windows\System32\catroot2 /q /s

Utána ezt ugyanúgy egyenként, Entert nyomva minden sor után:

SC config wuauserv start= auto

SC config bits start= auto

SC config cryptsvc start= auto

SC config trustedinstaller start= auto

Gép újraindítás és próba.

2021. jún. 4. 14:42
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. jún. 4. 14:44
 7/12 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, minden ment mint eddig, szépen lefrissített de utána a startup screen befagyott és nem történt semmi, kétszer újra inditottam és megint vissza álitotta a frissités változtatásait. Mit tegyek?
2021. jún. 4. 18:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Itt egy kép a windows update előzményekről (a legújabb) [link]
2021. jún. 4. 18:34
 9/12 anonim ***** válasza:

No akkor:

1. töltsd le az Asztalra a Windows 10 telepítőt [link]

2. futtatasd rendszergazda jogosultsággal (jobb klikk a letöltött fájlon > Futtatás rendszergazdaként)

3. fogadd el a feltételeket

4. mit szeretne tenni? > ezt a gépet frissíteni most > tovább (várnod kell valamennyit - net sebességtől függően - amíg nem "szól", hogy telepítésre kész)

5. megtartandó elemek módosítása > személyes fájlok és alkalmazások megtartása (választhatod a "semmit" is, akkor teljesen szűz rendszered lesz, de ha nem mentetted ki a személyes dolgaidat, el fognak tűnni! - vagy csak a személyes fájlok megtartását - Te tudod, döntsd el)

6. telepítés (kb. 20-25 perc, a gép többször újraindul, fontos hogy ne kapcsold ki!)

2021. jún. 4. 18:46
 10/12 anonim ***** válasza:
OK, most látom, amit küldtél közben, az lesz a jó, amit az előbb írtam.
2021. jún. 4. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!